FÜLES

Most érkezett: Curtis testvére a Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottja

Kedden hajnalban a rendőrség és a TEK három újabb embert fogott el az egykori MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyében.
  • Szerző: Doris

Őrizetbe vette a rendőrség a 2009-ben eltűnt MTK-focista, Katzenbach Imre két feltételezett gyilkosát, aki közül az egyik az ismert rapper, Curtis testvére – írja a Pesti Srácok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A portál információi szerint az ügyben több tanú is megszólalt a rendőröknek. A portál szerinte ezek az emberek azt mondták, hogy a volt focistát H. Attila csalta a vadásztelkére, ahol Sz. Lajos és L. István a férfit meggyilkolták, majd elásták. A lap szerint a valódi megbízó a negyedik férfi, H. László volt. Katzenbachnak azért kellett állítólag meghalnia, mert tartani lehetett attól, hogy mindent kipakol a milliárdos bűncselekmény-sorozatról, illetve bizonyos pénzeket is kerestek rajta.

Sz. Lajos és Ronaldinho
Fotó: Facebook

A portál azt írja, Katzenbachnak esélye sem volt, támadói mindketten harcművészek, illetve Sz. Lajos pedig hivatásos katona is volt. Sz.Lajos egyébként nem más, mint az ismert magyar rapper, Curtis testvére.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?