FÜLES

Berki Krisztián és Mazsi babát várnak: „Végünk, ha a férjem börtönbe kerül!”

A babaprojekt nem indult zökkenőmentesen Berkiéknek, akik három inszemináción és két sikertelen lombikon is túl vannak.
  • Szerző: Ripost

Megtörtént a csoda, hosszas próbálkozás után Berki Krisztián felesége várandós lett. Ám nem lehet felhőtlen a szerelmesek boldogsága, mivel a kismama retteg. Mazsi legnagyobb félelme, hogy elveszítheti Krisztiánt a bírósági eljárás miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A babaprojekt nem indult zökkenőmentesen Berkiéknek, akik három inszemináción és két sikertelen lombikon is túl voltak. Végső elkeseredésében Mazsi egy alternatív lehetőségeket keresett, amikor rátalált egy olyan klinikára, ahol akupunktúrás segítséggel garantálják a gyermekáldást a pároknak. Persze a természetgyógyász mellett számos tényező is közrejátszott, hogy végre teljesüljön a szerelmesek vágya.

Berki Krisztián lebuktatta a feleségét

Berki Krisztián lebuktatta a feleségét
Fotó: Ripost

„Elmondhatatlan volt a csalódás, borzasztó! Egész nap csak feküdtem és sírtam. Aki ebben a cipőben járt, az tudja, hogy milyen ez az érzés” – mesélt rossz érzéseiről a sikertelenségek után Mazsi a Hot!-nak, majd hozzátette: „Remegtem, örültem, sírtam és nevettem egyszerre, ám nem volt otthon senki, akivel megoszthatom mindezt. (…) Megküzdöttünk érte, hogy teljes legyen a boldogságunk! Azóta már jártunk többször ultrahangon, Nifty-vizsgálaton is, amely kiszűri az esetleges rendellenességeket” .

„Brutális élmény volt, alig hittem el, csak kapkodtam a levegőt, szinte sokkot kaptam, annyira meglepődtem” – újságolta Berki Krisztián.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

A boldog kismama öröme teljes is lehetne, ám nem az, hiszen a szerelmesek feje fölött viharfelhők gyülekeznek.

„Nekünk végünk, ha a férjem éppen most kerül börtönbe! Amikor a legboldogabb perceket kellene élnünk, mert a szerelmünk gyümölcse növekszik a pocakomban, akkor villámcsapásként ért minket ez a hercehurca. Nem lenne szabad stresszelnem, hiszen az árthat a babának, mégis egy lehetetlen ügy kellős közepén vagyunk. Nem tudok aludni mostanában, a legtöbb esetben csak napi 4 órát. Ez viszont veszélyes így, ezért úgy döntöttünk, hogy elutazunk a Maldív-szigetekre, hogy nyugodt körülmények között legyünk, nehogy bármi baja essen a picinek. Akárhogy is van, bizakodó vagyok, remélem, hogy a kisbabánknak egyetlen napra sem kell hiányolnia az édesapját” – mondta Berki Renáta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?