FÜLES

Baukó Éva kiteregette Alekosz szennyesét, a szex is szóba került

Baukó Éva kissé értetlenül áll a fejlemények előtt. Eldöntötte, beperli Alekoszt!
  • Szerző: Ripost

Hetek óta hangos a sajtó Baukó Éva és Alekosz háborújától, a két celeb barátsága ugyanis már a múlté.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alekosz és Baukó Éva háborúja újabb fejezethez ért (Fotó: Facebook)

Kettejük harca még február végén kezdődött, amikor Baukó Éva azzal állt elő a Facebookon, hogy Alekosz nem kevesebb mint 150 ezer forinttal tartozik neki és köddé vált, nem lehet elérni.

Baukó Éva értetlenül áll a véleménye szerint leginkább nevetséges szituáció előtt, hiszen a történetben szerinte csak neki van perelni valója, és a mai nappal lépéseket is tesz. A szőkeség üzenetekkel tudja bizonyítani, hogy Alekosz többek között szexuális tartalmú üzenetekkel is zaklatta őt, a tartozás pedig ténykérdés.

„Alekosz nyilván cikinek érezte, hogy tartozik nekem, de azt nem érezte cikinek, hogy nem reagált az üzeneteimre és a hívásaimra. Ha csak egyszer is válaszolt volna, mindez nem történik meg, de neki nem volt gerince ahhoz, hogy legalább időt kérjen. Ha jól értem, feljelentett, mert tartozik...” - nevette el magát Baukó Éva, aki úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és elmondja, miért is romlott meg a kapcsolata a görög származású valóságshow-hőssel.

Baukó Éva kiteregette Alekosz szennyesét, a szex is szóba került

Baukó Éva nem hagyja annyiban (Fotó: Baukó Éva)

„Ő az utóbbi években csak rosszat tett velem. Megpróbált lejáratni műsorokban, miközben folyamatosan zaklatott. Rendszeresen küldött nekem durva, közben pedig szexuális ajánlatokat tett nekem. Én csak tűrtem és tűrtem, de ennek most vége. Hogy őszinte legyek, eleve nem értem, hogy a rendőrség miért nem tartotta bent, amikor mindezt beismerte, miközben engem feljelentett!” - fakadt ki Éva, akinél azután telt be végleg a pohár, hogy egykori barátja egy nyilatkozatban súlyos bűncselekmények elkövetésével vádolta meg.

„Döbbenten olvastam, hogy Alekosz szerint nekem rendőrségi ügyeim vannak és betörtem valahová… ez azért már túlmegy minden határon. Egyrészt, nyilván soha nem törtem be sehová, másrészt egyetlen rendőrségi ügyem van, az pedig az a feljelentés, amit ő tett ellenem. Ezekért az állításaiért a mai napon beperelem és felelni fog minden szaváért. Sajnos kijelenthető, hogy az sem igaz, amit ez az ember kérdez! Elég megnézni a közösségi felületeit, ahol folyamatosan sületlenségeket posztol. Tulajdonképpen semmi nem igaz abból, amikkel a követőit eteti, de ez végül is az ő dolga” - zárta le a témát Éva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?