HŰHA

Óriási botrány: Baukó Éva elképesztően durva vádakkal illette Alekoszt!

A két híresség időről-időre mindig összekap valamin, most azonban úgy tűnik, igazán komoly vitába keveredtek.
  • Szerző: ripost

Újabb sztárbotrány van kibontakozóban, ezúttal Nagy Alekosz és Baukó Éva között! A két híresség tíz éve, egy valóságshow-ban kötött életre szóló, se veled, se nélküled-típusú barátságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azóta többször is összevesztek és látványosan kibékültek, most azonban úgy tűnik, az egyik legősibb vitaeszköz áll közéjük: a pénz.

Éva ugyanis, állítása szerint kölcsön adott Alekosznak százötvenezer forintot, amit azóta sem kapott vissza.

Baukó Éva és Alekosz a pénz miatt vesztek össze.

Baukó Éva és Alekosz a pénz miatt vesztek össze (Fotó: TV2)

„Három héttel ezelőtt könyörgött nekem, hogy adjak kölcsön pénzt, százötvenezer forintot fára, mert nem tud fűteni, és sajnos nincsen pénze, mert elköltötte, húszezer forintos konyakokra, meg tizenötezer forintos szivarokra! Többszöri levélváltás után sem válaszol nekem! Én nem is akartam neki adni, de annyira nyomorultan rimánkodott, hogy lyukat beszélt a hasamba és végül mégis adtam neki! Azt ígérte, hogy egy héten belül megadja! Én eddig vártam türelmesen, többször felszólítottam, hogy adja meg, de most már ott járunk, hogy nem válaszol az üteneteimre és a telefont sem veszi fel! Már csak azért is írtam ki, ha ismerősei látják, ne adjanak neki kölcsön! Nehogy másokat is átverjen , ahogy engem! Bár félő, hogy nem én vagyok az egyetlen, akitől kölcsönkért és nem akarja visszaadni! Egyébként meg, akik kedvelik őt, azoknak elárulok egy titkot, de a fotók alapján láthatjátok, hogy kedvence Adolf!” – fogalmazott a bejegyzésében Éva, utolsó mondatával arra utalva, hogy az általa mellékelt képeken jól látszik, hogy Alekosz egy horogkeresztes fotót külött neki. A bejegyzést azóta már törölték!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?