FÜLES

Baukó Éva verőlegényeket küld Alekoszra, rendőrségi feljelentés történt

A görög származású valóságshow-hős állítása szerint Éva az apján keresztül üzent neki.
címkék:
  • Szerző: Doris

Alekosz és Baukó Éva egykor olyanok voltak, mint a borsó meg a héja, most azonban valóságos háború robbant ki köztük, úgy tűnik, a barátságuk végleg a múlté.

Baukó Éva verőlegényeket küld Alekosz háza elé

Na de hogy is kezdődött a celebháború?

Nos, Baukó Éva csütörtök délelőtt illette durva vádakkal Alekoszt. Állítása szerint az utóbbi kölcsönkért tőle 150 000 forintot, amit a mai napig nem szolgáltatott vissza, ráadásul eltűnt, mint szürke szamár a ködben, ahelyett, hogy visszaadta volna a tűzifára kért összeget.

Alekosznak sem kellett több, a -nak reagált egykori jó barátja vádjaira. Eldöntötte: beperli Baukó Évát!

Azt is elmondta, hogy elvileg március 15-ig kéne visszaadnia az említett összeget, ebben állapodtak meg.

Baukó Éva szerint Linda régen szebb volt.

Fotó: LifeTV

Nos, ez már így is eléggé szövevényes, itt nem áll meg a történet. Alekosz most azt állítja, hogy Baukó Éva az édesapján keresztül üzent neki. Felhívta Alekosz apját, és megmondta neki, hogy verőlegényeket küld Alekosz érdi házához, hogy behajtsák a pénzt!

„Éva a bejegyzése után édesapámon keresztül üzent! Verőembereket küld az adósságért! Úgy tesz, mintha a március tizenötödikei határidőt nem akarnám tartani, pedig ez sosem volt kérdés. Édesapámon keresztül azt üzeni, hamarosan meglátogatnak, és nem köszönöm meg, amit kapok. A mai napon édesapámmal az érdi rendőrkapitányságon a feljelentést megtettük. Elfogadhatatlannak tartom, hogy emberek veréssel fenyegessenek! A testi bántalmazás garázdaság, a garázdaság pedig Magyarországon bűncselekmény! A fenyegetés is. Édesapám megelégelte az éjszakai telefonhívásokat, amikben fenyegető üzeneteket kap Baukó Évától” – nyilatkozta Alekosz.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?