FÜLES

Bagi Iván megkapta a koronavírus elleni védőoltást – Videó!

Unokahúgai hiányától szenved Bagi Iván. A humorista már nagyon várja, hogy véget érjen a járvány, és együtt lehessen a szeretteivel. Erre minden esélye meg is van, mert megkapta az első adag védőoltást.
  • Szerző: e.j.

Szerda kora délután megkapta a koronavírus elleni védőoltás első adagját Bagi Iván. A Karinthy-gyűrűs humorista nagyon fontosnak tartja, hogy mindenki figyelmét felhívja arra: csak összefogással, oltakozással fékezhetjük meg a járványt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bagi Iván megkapta a koronavírus elleni oltást

Bagi Iván megkapta a koronavírus elleni oltást
Fotó: Ripost

„Izrael példája jól mutatja, hogy ha egy ország bizonyos szinten át van oltva, akkor lehet újranyitásról beszélni. Az oltással életeket mentünk, emellett pedig visszakaphatjuk a régi életünket, amire most mindenki annyira vágyik, és amit korábban talán nem is értékeltünk igazán. Csak most fogjuk fel, milyen kivételes helyzetben voltunk a koronavírus-járvány előtt” – mondta el a -nak Bagi Iván, aki hozzátette, az oltakozása rendben és flottul zajlott.

Bagi Iván

Szerda délelőtt érkezett a rendelőbe
Fotó: Ripost

„Le a kalappal az egészségügyi dolgozók előtt, csak ezt tudom mondani! Én, aki híresen tűfóbiás vagyok, tartottam a folyamattól, jóllehet, tudtam, hogy muszáj beoltatnom magamat. Egyáltalán nem fájt, és attól sem tartok, hogy bármiféle mellékhatás alakulna ki a szervezetemben az elkövetkezendő napokban. Bíznunk kell az orvosokban, a szakemberekben, akik nem győzik ismételni, hogy a vírust csak egyetlen módon, átoltottsággal győzhetjük le. Ezért Nagy Feró barátommal közösen az egyik nagy slágerét átdolgoztuk, hogy minél több ember érezze, hogy nemsokára eljönnek “azok a boldog szép napok”!

Bagi Iván

Minden flottul ment
Fotó: Ripost

A humorista hamarosan megkapja a második vakcinát is, és már azt is elképzelte, mit tesz majd meg először, amikor biztosan kijelenthetjük: legyőztük a járványt. Míg sokan egzotikus szigetekre, messzi tájakra vágynak, Iván szíve a számára legfontosabbakhoz húz.

„Nagyon várom már, hogy találkozhassak az öcsémmel, akit már szintén beoltottak. Meg akarom ölelni a szeretteimet, kiváltképpen az unokahúgaimat, akik már nagyon hiányoznak” – fogalmazott elérzékenyülten Bagi Iván.

Nézd meg, hogyan kapta meg Bagi Iván az oltást:

És hallgasd meg Nagy Feróval közös, karantén búcsúztató dalát is:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?