FÜLES

Ábel Anita kiborult, többé nem képes együtt dolgozni a kollégájával

25 évvel ezelőtti szexkalandja miatt haragudott meg Kabát Péterre.
  • Szerző: Ripost

Ábel Anita és Kabát Peti évek óta kollégák, az ATV nézői örömére jókat poénkodnak és húzzák egymást a kamerák előtt. Legtöbbször a #Bochkor című műsorban láthattuk őket együtt, ám úgy tűnik, a közös szereplésnek vége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő ugyanis megszakított vele minden kapcsolatot, miután értesült arról, hogy a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Kabát arról mesélt, hogy 18 évesen egy buli hevében kétszer is sorba állt, s tizenhatodikként közösült egy lánnyal, aki az egyik ott lévő focista iránt érzett szerelme miatt egyezett bele az or­giába.

A Bors megkereste a tizenhatszoros válogatott exfocistát, aki nem szívesen beszélt a történtekről, kolléganője kiakadására, s mindennemű munkakapcsolatuk megszakítására pedig röviden, de annál lényegre törőbben reagált:

„Kit érdekel? Mindenkinek van múltja, én sosem titkoltam a sajátomat. 25 éve történt, amikor 18 éves voltam, ez már 2012-ben is megjelent az önéletrajzi könyvemben is. A hibáimból igyekszem tanulni, hogy ne kövessem el újra azokat, és jobb ember lehessek. Mindig is tiszteltem a nőket, és mindig is tisztelni fogom. Akiknek csalódást okoztam, azoktól elnézést kérek” – válaszolta Kabát Péter.

És ezeket olvastad már?