SZTÁR

Emilio Summer Night: új illat Emiliótól!

A világ vezető luxusmárkáinak dolgozó, brazil származású Daniel Pescio budapesti workshopján a népszerû énekes, Emilio és felesége, Tina is részt vett, hogy elsajátítsák a parfümkészítés fortélyait a nagymestertől. A Sláger TV saját gyártású sorozatában, a Drága családomban szereplő reality hősök többé-kevésbé sikeresen igazodtak ki az illataromák útvesztőjében, miközben elkészítették saját egzotikus illatkölteményüket.
címkék:

A világ legjobb parfümőrei közé választott Daniel Pescio két napig tartott kurzusokat a budapesti illatfanatikusoknak, akikhez a Sláger TV Drága családom című realityshowjának főszereplői, Emilio és felesége, Tina is csatlakoztak egy kurzus erejéig. Daniel Pescio Versailles-ban tanulta a mesterséget, utána számos neves márkának dolgozott, úgy mint a Chanel, a Prada és Tom Ford. Ezt követően öt évet töltött Frédérique Malle-nál, majd 2015 óta saját márkáját menedzseli, közben oktat és workshopokat tart világszerte az illatfanatikusoknak.

Emilio - saját bevallása szerint - parfümőrült, Emilio Summer Night fantázianévvel ellátott egyedi illatkompozícióját alkotta meg a budapesti workshop során.

„Most vettünk részt ilyenen először, pedig mindig is érdekelt a divat és az illatok világa”

– mondta el Tina. –

„Egy óra alatt elkészültünk a saját illatunkkal, ráadásul a kb. száz különböző illóolajból Emilióval ugyanazokat az alapillatokat választottuk, anélkül, hogy összebeszéltük volna. Úgy látszik, az évek és a rutin az illatízlésünkre is rányomta a bélyegét, itt is teljes az összhang köztünk”

– tette hozzá.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?