LOVE

Egy héten belül visszatérhet Demcsák Zsuzsa szerelme

A férfi pár nap múlva újra Magyarországra érkezik és már nem is kell elválnia Zsuzsától…
  • Szerző: Buster

Lassan egy hónapja nem ölelhette magához szerelmét Demcsák Zsuzsa, hiszen a férfinak egy hónappal ezelőtt, még a turistavízumának lejárta előtt vissza kellett térnie Indiába, hogy meggyorsítsa annak a hivatalos iratnak az elkészülését, ami nélkül Magyarországon nem veheti feleségül a műsorvezetőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Krishan hamar be is szerezte a dokumentumot, ami igazolja, hogy hazájában korábban nem kötött házasságot, de egy ideig még maradt Indiában, hiszen még korábban elvállat egy fontos színházi munkát, aminek szeretett volna eleget tenni. Demcsák Zsuzsa jól viselte a külön töltött időt, ami nem is csoda, hiszen szerelmük néhány hónapja alatt éppen annyi időt töltöttek egymástól távol, mint amennyit együtt. Zsuzsa ugyanis az Ázsia Expressz forgatása után hazatért és Krishan csak majd három hónappal később érkezett meg Magyarországra, majd kevesebb, mint három hónappal később, már utazott is vissza szülőhazájába. Persze a pár minden nap megoldotta, hogy lássák egymást…

Zsuzsa nagyon izgatott, mert Krishan egy héten belül, de legkésőbb jövö hét végéig visszautér hozzá és a gyerekekhez és onnantól kezdve nincsen akadálya az esküvőnek sem. Úgy tudom, már megvannak a szükséges papírok, ezeket hozza is magával, így rövid időn belül meg is tartják majd a menyegzőt. Mivel Zsuzsa továbbra is tartja magát ahhoz, hogy kicsi, meghitt esküvőt szeretnének tartani Krishannal, így biztosan senki nem sértődik meg, ha nem kap meghívót”

– kezdte a műsorvezető egyik közeli ismerőse.

Hogy mi vár Zsuzsára és Krishanra a magyar esküvő után, az kiderül a napilap szerdai számából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?