SHOWBIZ

Demcsákék végig kamuzták az Ázsia Expressz forgatását

Bár mindketten egyenes emberek, de a szükség törvényt bont elv alapján úgy döntöttek, átlépik saját erkölcsi határaikat.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsának és Kandász Andreának szinte az Ázsia Expressz kezdete óta jól megy a stoppolás és a szállás keresésben is jeleskednek. Ők ugyanis rájöttek, hogy a játék érdekében bevethetőek olyan kegyes hazugságok, melyek kocsi és lakásajtókat nyitnak meg előttük. Hiszen melyik férfi tudna nemet mondani két bajbajutott és kétségbeesett hölgynek?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Először Zsuzsának pattant ki a fejéből egy igen feszült stoppolás során, hogy a leintett jármű sofőrével elhiteti, vészhelyzetben vannak, mert egy barátjuk bajba került a célállomáson, és nekik bizony nagyon gyorsan a segítségére kell sietniük. Mivel a mese olyan hitelesre sikerült, hogy az indiai autós szó nélkül bevette, a páros maradt ennél a taktikánál, így eddig három hajszából háromszor tértek vissza sikeresen a játékba. Demcsák Zsuzsa a sikereken felbuzdulva már a szálláskeresésnél is kamuzik egy kicsit. Legutóbb azt mondta a házigazdának, hogy egy dokumentumfilmet forgatnak az indiai vendégszeretetről, amire persze nem lehetett nemet mondani.

A hétfői adásban pedig már újabb szintet lép a kamu, amikor Zsuzsa és Kandi úgy ülnek be egy helyi taxiba, hogy tudják, nem fogják kifizetni a fuvardíjat.

„Szerintem ne szóljunk neki, hogy nincs pénzünk… Ha gond lesz, akkor odaadom a nyakláncomat. Az út nagyjából 8 ezer forint lenne a nyakláncom pedig 30 ezret ér”

- mondta a taxiban ülve Zsuzsa.

És ezeket olvastad már?