HŰHA

Csonka András: Ha a zavartalan életnek az oltás az ára, akkor legyen…

A színész már túl van a regisztráción, de egyelőre szeretné megvárni, amíg több vakcina is rendelkezésre áll majd, hogy választhasson.
  • Szerző: Buster

Csonka András eleinte hezitált, amikor lehetőség nyílt arra, hogy regisztráljunk a vakcinainfo.gov.hu a koronavírus elleni védőoltásra, de végül úgy döntött, hogy él a lehetőséggel. A színész ugyan túl van már a vírusfertőzésen, de úgy érzi, az oltás lehet annak záloga, hogy jövőre újra hódolhasson szenvedélyének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csonka András
Fotó: Markovics Gábor

„Nem fogok az elsők között tolongani, ha lehetőség nyílik a védőoltás felvételére, de már regisztráltam. Szeretnék egy kicsit kivárni, mert örülnék neki, ha valóban lenne választási lehetőségem a tekintetben, hogy melyik vakcinát is adassam be magamnak. Számomra ugyanakkor az a legfontosabb szempont, hogy a világjárvány után újra utazhassak és egyre inkább úgy látom, hogy erre nem lesz lehetőségem korlátozások nélkül, ha nem szerzem meg a védettséget”- mondta Csonka András, aki szeretne majd arról is tájékozódni, hogy melyik vakcina meddig nyújt majd védelmet a vírussal szemben.

 

És ezeket olvastad már?