Létrehozva: 2020.10.10.

Csodát tettek Bochkorék a hajléktalan nővel – Fotók

Egy bajba jutott nő csütörtök reggel jelentkezett játékra a Retro Rádió Bochkor című műsorában. Gabi csak egy ajándékcsomagot szeretett volna nyerni kedvenceitől, de végül megváltozott az élete…

Bochkor Gábor alig hitt a fülének, amikor a Hungary Machine játékra jelentkező Gabi elárulta nekik, hogy éppen Budapest egyik közterének padján ül, amelyen napok óta az éjszakáit töltötte, mivel hajléktalanná vált. A Retro Rádió műsorvezetői azonnal érezték, hogy segíteniük kell a hölgynek, így arra kérték hallgatóikat, hogy jelentkezzen az, aki szállást vagy munkát tud adni a nehéz helyzetbe került játékosnak.

Fotó: Bors / Móricz István

Gabi már a felajánlás hallatán elsírta magát az örömtől, nem sokkal később pedig meg is történt a csoda. Jelentkezett László, aki egy takarítócég vezetője, és felajánlott egy állást a nőnek. Sőt, kibérelt számára egy egyágyas szobát is egy munkásszállón. A bajba jutott nő még aznap találkozott az új főnökével, és gyakorlatilag azonnal munkába is állhatott.

„Teljesen véletlenül derült ki a műsorban Gabiról, hogy milyen helyzetbe került, mindhármunkat nagyon megérintett a beszélgetés, és persze ilyenkor azon van az ember, hogy segítsen. Érezzük, hogy a Bochkor hallgatói egy igazi összetartó közösség, nekünk pedig nagyon fontos feladatunk, hogy a szórakoztatás mellett oda irányítsuk a figyelmet, ahol igazán nagy szükség van rá. Óriási köszönet a gyors segítségért hallgatónknak, Lacinak, aki nemcsak Gabinak adott reményt, de kicsit mindnyájunk napját szebbé tette... – mondta lapunknak Bochkor Gábor.

Fotó: Ripost

A Ripost meglátogatta Gabit munka közben. A fiatal nő még most is csak könnyeit nyelve tudott beszélni a csodáról, ami vele történt. „Csak annyit szerettem volna, hogy nyerjek egy Bochi-zacsit, hogy egy kicsi öröm érjen a szorult helyzetemben, de Gábor kiszedte belőlem, hogy mekkora bajban vagyok. Nem sokkal később már csörgött is a telefonom, hogy jelentkezett Gábor, most pedig tényleg dolgozom és ráadásul fedél is van a fejem fölött. El sem hiszem ezt az egészet! A sors keze vezetett csütörtök reggel! Nem lehetek elég hálás Bochkor Gábornak, Lovász Lacinak és persze az új főnökömnek!” – mondta könnyeivel küzdve Gabi, aki csak pár perc szünetet tartott a kedvünkért és máris ment vissza takarítani a budai konditerembe, amit mostantól ő tart rendben.

Fotó: Ripost

 

Bochi többször segített már

Bochkor Gábor nem először segített már kilátástalan helyzetben lévő rászorulókon. Két évvel ezelőtt egy idős asszonytól kapott levelet, aki arra kérte, ha teheti, fizesse be gázszámláját, Gábor pedig azonnal el is utalta az összeget, amivel megakadályozta, hogy az idős nő szolgáltatás nélkül maradjon télvíz idején. Az asszony később egy szívhez szóló levélben köszönte meg a rádiós legenda segítségét.

„Gabi megkapta a bizalmat, és él vele”

László szeretne a névtelenség homályában maradni, de lapunknak elárulta, mi vezette, amikor munkát és szállást ajánlott Gabinak. „Szegény családban születtem és nem volt könnyű gyermekkorom. Már akkor megfogadtam, hogy ha egyszer lehetőségem lesz rá, segíteni fogok az elesetteken. Most megtehetem, így a takarítócégemen keresztül támogatok rászorulókat. Jelenleg tizenöt olyan ember dolgozik nálam, akik nehéz körülmények közül kerültek hozzám. Gabi is megkapta a bizalmat, és úgy tűnik, él is vele” – nyilatkozta László.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja