LELKIZŐ

Bay Éva: A férjem egy évig még csak nem is köszönt nekem

Bay Éva 36 éve él töretlen boldogságban férjével, de a a kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. A legendás tévés vérig sértette Lászlót...
  • Szerző: Buster

Bay Éva annak idején bizalmatlan volt kollégájával, aki randevúra hívta. Belement ugyan, hogy a jóképű operatőr hazafuvarozza, de a másnapi vacsorát lemondta, mert úgy érezte, hogy Marczali László nagyképű. Ennek aztán hosszú mosolyszünet lett a vége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bay éva majdnem elveszítette élete szerelmét

Bay Éva férje nehezen dolgozta fel a visszautasítást Fotó: Markovics Gábor

„Megbeszéltük, hogy aznap adás után hazavisz. A tévé parkolójában várt, kiszállt az autóból, én pedig magamban megállapítottam, hogy milyen helyes ez a pasi. Útközben megváltozott a véleményem: végig magáról beszélt, fényezte magát, felvágósnak tűnt. Nem tetszett, másnapra mégis megbeszéltünk egy közös vacsorát, amit én végül lemondtam” - kezdte a hot! magazinnak a legendás tévés, aki ezzel alaposan magára haragította a férfit.

„Úgy megsértődött, hogy egy éven át még csak nem is köszönt. Végül egy budapesti Santana koncert törte meg a jeget, tőle kértem segítséget, hogy bejussak” - emlékezett az egykori bemondó, akit az operatőr ekkor hívott el másodszor egy találkozóra, ami olyan jól sikerült, hogy azóta is lángoló szerelemben élnek együtt. 36 éve mondták ki egymásnak a boldogító igent.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?