FÜLES

„Annyira boldog vagyok” – Bay Éva már túl van a második oltáson is

A magyar televíziós bemondó, műsorvezető számára megkönnyebbülést jelent, hogy férjével végre védettek a vírussal szemben.
  • Szerző: Ripost

Bay Éva és férje nemrég a második oltásukat is megkapták. Sőt a legendás műsorvezető már a védettséget igazoló plasztik kártyáját is megkapta. Így boldogsága határtalan, és alig várja, hogy nyáron végre elutazhasson kikapcsolódni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Annyira boldog vagyok, itt az oltási kártyám, és az útlevelem, szóval most már nincsen semmi akadálya annak, hogy a nyáron végre elutazhassak. Még pontosan nem ütöttük le, hova is mennénk szívesen, de valamilyen tengerparti hely lesz, az tuti” – újságolta boldogan a Borsnak Éva, aki azt is elárulta, hogy ezután a szabályok betartása mellett immáron sokkal bátrabban mer kilépni az utcára.

Fotó: Markovics Gábor

„Hála Isten nem unatkoztunk a karantén alatt, mindig volt mit tenni-venni. Most már nyugodtabbak vagyunk, ha elmegyünk itthonról bevásárolni. Hozzáteszem, mi még mindig maszkba lépünk ki a házból és ugyanúgy fertőtlenítünk mindent. Ez utóbbi szerintem nagyon pozitív hozadéka a vírusnak. Mi továbbra is vigyázni fogunk azután is, hogy a vírus elvonult annak ellenére is, hogy mi már nem fertőzünk és védettek vagyunk”– magyarázta a lapnak Bay Éva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?