HŰHA

Megszólalt Alekosz a perről: Azt akarom, hogy Évát megbüntessék

Alekosz csak a Borsnak szólalt meg a hétfői előkészítő tárgyalás után. Szerinte számára kedvezően alakult a meghallgatás, bár ezt csak ő látja így...
  • Szerző: Buster

Alekosz mintha egy önmaga teremtette alternatív világban élne, homlok-egyenest másképp látja a hétfőn kezdődött pere alakulását, mint ellenfele, Baukó Éva és annak ügyvédje. Persze ezzel nincs is különösebb gond, hiszen ő az, aki a rágalmazási és becsületsértési ügyet elindította.

Alekosz

Alekosz nem szeretné elárulni a bizonyítékait Fotó: Markovics Gábor Ripost

A tegnap lefolytatott első meghallgatás után az alperes és dr. Mester Csaba készségesen állt a sajtó rendelkezésére, de Alekosz nem így tett. Ő viharsebesen távozott tangapapucsában, de később a Bors napilap megkeresésére elmondta véleményét az ügyről és annak alakulásáról.

„Én azt akarom, hogy Évát megbüntessék! Nem szeretném elárulni a bizonyítékaimat, de amiket ő önkényuralmi jelképeknek gondol, azok nem azok, hanem kereskedelmi forgalomban kapható könyvek és lemezek. Amikor náci indulóról beszél, akkor valójában a Horthy Miklós katonája vagyok című nótára gondol. Ha pedig a neki küldött, Hitlert ábrázoló képekről van szó, akkor szerintem más dolog privát üzenetben küldeni, mint kiposztolni azokat…” -magyarázta Alekosz.

Baukó Éva ügyvédje szerint a per nevetséges Fotó: Markovics Gábor Ripost

Mint ismeretes, a két egykori jóbarát viszonya azután romlott meg véglegesen, hogy Baukó Éva egy posztban osztotta meg követőivel, hogy Alekosz 100 ezer forinttal tartozik neki. Ezután pedig megmutatta, hogy a korábbi jóbarát folyamatosan náci jelképeket tartalmazó üzenetekkel bombázta őt. A valóságshow-győztes Alek ezért indított pert Éva ellen, ami a szőkeség ügyvédje szerint egyenesen nevetséges.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?