SZTÁRDZSÚSZ

Ma folytatódik az emberrablási per: Felmentésben bízik Aurelio

Nehéz nap előtt áll Aurelio, hiszen a bíróság csütörtökön ítéletet hirdethet emberrablási ügyében. Sok múlik a bíró döntésén...
  • Szerző: Buster

Ma véget érhet Aurelio emberrablási pere. Csak a bírón múlik, hogy ítéletet hirdet- e a csütörtökre tervezett újabb tanúmeghallgatások után a fiatal híresség emberrablási ügyében. Lapunk megkereste Aurelio ügyvédjét, aki elárulta, számára és ügyfele számára csak egyetlen döntés elfogadható.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Csütörtökön újabb tanúmeghallgatások lesznek, és könnyen lehet, hogy ítélet is születik. Ügyfelem és én is bizakodóak vagyunk, annak ellenére is, hogy a vád álláspontja változatlan, vagyis emberrablási ügyként kezeli a történteket. Mivel vádhoz kötöttség van, nincs arra lehetőség, hogy módosítsák a vádat, pedig álláspontom szerint semmiképpen sem történt emberrablás. Ennek fényében az egyetlen elfogadható ítélet számunkra a teljes felmentés. Már csak azért is, mert ellenkező esetben a bírónak nincs más lehetősége, mint a letöltendő börtönbüntetés kiszabása, hiszen ügyfelem korábban a drog ügye miatt már kapott egy felfüggesztett börtönbüntetést, így hasonlóan enyhe büntetés kiszabására már nincs lehetőség”

– mondta dr. Pokker Zoltán, aki hozzátette, Aurelio a körülményekhez képest jó lelkiállapotban készül a tárgyalásra.

És ezeket olvastad már?