SZTÁR

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.28. 10:00

Szívfacsaró fotók kerültek elő Vilmos hercegről és Diana hercegnéről

Soha nem látott képeken szerepelt együtt anya és nagyobbik fia.

Már 27 éve, hogy nincsen köztünk a világ talán legkedveltebb hercegnéje, Diana walesi hercegné. Egy tragikus baleset során veszítette életét Károly herceg első felesége, aki két trónörökössel örvendeztette meg a későbbi uralkodót, Vilmossal és Harryvel. Az azóta eltelt évek alatt merőben különböző utat járt be a két fiú, az egyikük megérett az uralkodási feladatokra, a másikuk pedig elszakadt a királyi családtól, hogy önálló és szabad életet éljen a tengerentúlon. Egy dolog azonban vitathatatlan, mind a két gyermeknek egy életen át tartó traumát okozott, hogy még fiatalkorúként el kellett temetniük az édesanyjukat.

Diana, Princess of Wales - Worksop
Diana hercegné a királyi család egyik legkedveltebb tagja volt /Fotó: EMPICS Sport / Northfoto

Egy most készülő, Vilmos herceg életét és a hajléktalanság elleni harcát bemutató dokumentumfilm stábja korábban nem látott képsorokat és fotókat fedezett fel a királyi családról, amelyek közül az egyik legszívszorítóbb képen Diana és a nagyobbik fia látható, ahogy még 1993-ban egy jótékonysági szervezet gyűlésén vettek együtt részt. A 11 éves trónörökös egy rászabott kis öltönyben látható, és később ajándékokkal halmozták el őt a hajléktalanokat megsegítő szervezet székhelyén.

Vilmosban olyan mély nyomot hagytak ezek a látogatások, hogy az édesanyja halála után is rendszeresen személyesen látogatta meg a központot, és folyamatosan támogatja a szervezet munkáját az anyja tiszteletére. 2018-ban ráadásul a feleségével, Katalin hercegnével látogatott el a helyszínre. A filmből kiderül, hogy a trónörökösben az édesanyja ültette el a gondolatot, hogy foggal-körömmel harcoljon a hajléktalanság felszámolásáért, ugyanis Diana a királyi család talán legempatikusabb tagja volt, és az ő hatására indított útjára a család számos jótékonysági alapítványt - számolt be róla a Metro.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek