Létrehozva: 2024.10.06.

Pribelszki Norbi mással is megosztja az ágyát

A fiatal előadó és a kedvese minden hétköznapját bearanyozza két házikedvencük. Pribelszki Norbi igazi harmóniában neveli kedvenceit párjával közösen.

Két kutyus boldog gazdája Pribelszki Norbi, aki mindig is nagy kutyabarát volt. Első házikedvence, Brúnó még akkor került hozzá, amikor szingli volt, majd a párjával közös életükbe érkezett Mézi.

Pribelszki Norbi és kutyái
Mézi és Brúnó abszolút Pribelszki Norbi családtagjai - Fotó: Szabolcs László / hot magazin

„Egyedül éreztem magam, szerettem volna magam mellé egy társat. Egyszer csak szembejött velem egy hirdetés, én pedig gondolkodás nélkül elmentem érte, és azóta velem van – kezdte Norbi a hot! magazinnak.

Jól kijönnek egymással Pribelszki Norbi kutyái

Nincs a kutyák számára tiltott rész a lakásban, hiszen mindenhová szabad bejárásuk van, sőt, esténként még a gazdikkal is együtt alszanak.

Norbi imádja a kedvenceit - Fotó: Szabolcs László / hot magazin

„Meglepően hamar megtalálták a közös hangot. Rengeteget játszanak és rosszalkodnak közösen, mintha testvérek lennének, pedig más a személyiségük. Mézi nagyon kedves és extrovertált, Brúnó pedig néha szeret inkább egyedül lenni” – mondta a zenész.

Mivel mindegyik kutya más személyiség, ezért egyáltalán nincsen rivalizálás Brúnó és Mézi között. Még olyan személyiségjegyek is fellelhetők bennük, amikben a gazdi is magára ismer.

„Mézi nagyon jól kezeli a vendégeket, azonnal szétdobja magát mindenkinek, kedves és nyitott. Ezzel szemben Brúnó némileg távolságtartó az emberekkel. 

Mindkét kutyusban találok olyat, ami jellemző rám: barátságos vagyok mindenkivel, de szeretek egyedül is lenni.

 Nem szoktuk utaztatni őket; ha több napra elmegyünk kettesben, akkor elvisszük őket a szü­leim­hez vagy anyó­so­mék­hoz. Ők nagyon örülnek nekik, és a kutyák is szeretnek a mamáknál időzni, így tökéletesen össze tudjuk egyeztetni ezeket az alkalmakat” – tette hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek