Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.29.

Ötödik házassági évfordulóját ünnepli a fiatal magyar rapper

A rapper sem gondolta volna, hogy így repülhet az idő. Pribelszki Norbi már fél évtizede a feleségével van jóban és rosszban.

Csak úgy repül az idő, amit Pribelszki Norbi is tanúsíthat, ugyanis olyan, mintha csak tegnap mondta volna ki a boldogító igent, pedig a minap volt az ötödik évfordulója a nagy napnak. A rapper és szerelme, Maja töretlenül kitartanak egymás mellett, együtt vannak jóban és rosszban is, mondhatni egyességük törhetetlen.

Pribelszki Norbi
Pribelszki Norbi most ünnepelte ötödik házassági évfordulóját - Fotó: Pribelszki Norbi

Boldog 5. házassági évfordulót szerelmem!

– írj Instagram-oldalán a rapper egy képkollázs alatt szerelmével.

Fél évtizede együtt

Norbi és szerelme, Maja egészen spontán ismerték meg egymást, mondhatni csak úgy történtek a dolgok. Egy szempillantás telt el és azon kapták magukat, hogy már együtt élnek és együtt tervezik a jövőjüket. Közös életük kialakítása közben eljutottak arra a pontra is, hogy összekötötték az életüket, ennek már fél évtizede, töretlenül. Ugyan voltak nehezebb időszakok, mint minden értékes és jól működő kapcsolatban, sőt Norbinak a mentális egészségével is akadtak problémák, de mostanra úgy tűnik, minden egyenesbe jött.

Pribelszki Norbi felülkerekedett

A rapper súlyos mentális problémákkal küzdött az elmúlt időszakban, aminek szinte már egy kis jelét sem lehet észrevenni, annyira megtisztult a kisugárzása. Korábban bevallotta, hogy elkezdett dolgozni azon, hogy egy új életszemléletet tudjon elsajátítani, ugyanis mindenre rányomta a bélyegét a depressziója. Azóta olyan, mintha kicserélték volna és tényleg érződik a mosolyában rejlő igaz boldogság, amit eddig csak egy kényszermosolynak érezhettek sokan. Felesége végig mellette volt, így nem meglepő a köztük kimondatlanul meghúzódó, feltétel nélküli kitartás. További sok boldogságot nekik!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek