SZTÁR

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.28. 12:00

Megszólalt egy bennfentes: Hugh Jackman titkos viszonya két házasságot tehetett tönkre?

Durva pletykák kaptak szárnyra a színész új kapcsolatáról.

A tavalyi évben megdöbbentette a világot, amikor kiderült, hogy az ausztrál színészlegenda, Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness házassága 27 év után véget ért. A korábban elszakíthatatlannak tűnő házaspár békében és szeretetben vált el egymástól, semmilyen sárdobálás nem volt, a külvilág felé kevés dolgot árultak el a szakítás hátteréről. Nemrég azonban pletykák kaptak szárnyra arról, hogy Hugh Jackman romantikus kapcsolatba került egy kolléganőjével, aki a megismerkedésük pillanatában a színészhez hasonlóan házasságban élt még. Hugh Jackman exfeleségének egyik közeli barátja szerint elképzelhető, hogy egy tiltott viszony tett tönkre két házasságot is.

Happy Day for Hugh Jackman and Family
Jackman és Furness 27 év után váltak el egymástól  /Fotó: Oak/X17online.com / Northfoto

Deborra-Lee Furness egyik barátja arról beszélt nemrég egy interjúban, hogy Jackman 2022-ben kezdett el együtt dolgozni Sutton Foster színésznővel, akivel azóta összeboronálta őket a sajtó. A két sztár azonban a közös munkájuk kezdetén még javában házas volt. Hugh Jackman néhány hónappal később benyújtotta a válókeresetét, Foster azonban csak idén októberben indította el a váláshoz vezető folyamatokat... A bennfentes szerit Furness gyanította, hogy a férje hogyan viszonyulhat új kolléganőjéhez, így lehet, hogy ez vezetett a váláshoz - erről írt a Life.hu magazin.

Deborra-Lee gyanakodott, amikor Hugh Sutton Fosterrel kezdett együtt dolgozni

 - árulta el a barát, majd így folytatta: 

Deborre-Lee ki akar maradni ebből a történetből, és nem fog semmit mondani Hugh-ról vagy a kapcsolatuk végéről az iránta érzett szeretete miatt. 

Azt azonban nem tagadta soha az exfeleség, hogy volt férje közeli viszonyba került Fosterrel az elmúlt hónapokban. Az ismerős szerint próbálták minél lassabban és megfontoltan állni egymáshoz a válófélben lévő felek az elmúlt egy évben, ezért nem verték nagy dobra azóta sem a kapcsolatukat.

Míg Hugh a válása után időt szánt a gyászra, Sutton is túllépett a saját szakításán, és most már egyre inkább nyitottak egy közös jövő felé. Nem akarják túlságosan nyilvánossá tenni a kapcsolatukat, de közeli barátaik számára ez már nyílt titok

 - zárta sorait a lap forrása.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek