FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.26. 11:30

Hoppá! Férjes asszony Hugh Jackman új barátnője?

A hírek szerint a sztár új szerelme nemrég nyújtotta be a válókeresetet.

Tavaly érkezett a hír, hogy véget ért Hugh Jackman házassága. Az X-Men filmek sztárja és egykori felesége, Deborra-Lee Furness 27 év után döntöttek a válás mellett, amely a közös nyilatkozatuk alapján békében történt meg. Nemrég már olyan pletykák röppentek fel, hogy a színész időközben továbblépett, méghozzá egy férjes asszonnyal, a színésznő Sutton Fosterrel.

Marvel Studio's Deadpool & Wolverine World Premiere
Férjes asszony Hugh Jackman új szerelme? / Fotó: RW / Northfoto

A Tony-díjas Sutton Foster 10 évig élt házasságban az Ocean’s Eleven forgatókönyvírójával, Ted Griffinnel, akivel egy gyermeket fogadtak örökbe. Úgy tudni, a színésznő kedden benyújtotta a válási kérelmét a New York-i Legfelsőbb Bíróságon, és a pletykák szerint összejött Hugh Jackmannel, akivel együtt szerepeltek a The Music Man című musicalben.

Miközben Sutton a színpadon ragyogott Jackman oldalán, egyre több szóbeszéd keringett házasságának válságáról: bennfentes információk szerint Sutton és Jackman között komoly érzelmek alakultak ki.

Száz százalék, hogy együtt vannak, szerelmesek, és együtt szeretnék tölteni az életüket

- súgta meg egy forrás, mialatt többen is azt állították, hogy Sutton és Hugh kapcsolata erősödik, ám a pár igyekszik a nyilvánosság elől titkolni a románcukat.

Még mindig együtt vannak. Mindent megtesznek azért, hogy titokban tartsák, de ez már köztudott

- jelentette ki egy informátor, a Life.hu beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek