Létrehozva: 2023.09.16.

Mikor lesz vége? 27 év házasság után válik a sztárpár

2023 a válások éve.

Hugh Jackman elválik feleségétől, Deborra-Lee Furnesstől - szúrta ki a Bors. A pár 27 éve volt házas, Hollywood álompárjának számítottak, mivel a színész a korkülönbség ellenére is rajongott a feleségéért. Az 54 éves színésznek és 67 éves feleségének két gyermeke van: Oscar 23 éves, Ava pedig 18.

Fotó: AFP

"Áldottak vagyunk, hogy férjként és feleségként közel három évtizedig együtt élhettünk egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most változóban van, és úgy döntöttünk, különválunk, hogy egyénileg is fejlődni tudjunk" - áll a házaspár közleményében. „A családunk volt és mindig is az lesz a legfontosabb számunkra. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet. Nagyra értékeljük a megértésüket a magánéletünk tiszteletben tartása terén, miközben családunk végigkíséri ezt az átmenetet mindannyiunk életében."

A 13 év korkülönbség ellenére látszólag rajongtak egymásért, azt nyilatkozták korábban, hogy az 1996-os esküvőjük óta sosem töltöttek két hétnél több időt külön. Idén áprilisban volt a 27. házassági évfordulójuk, és a Marvel-filmek sztárja egy megható üzenetet küldött feleségének.

"Szeretlek, Deb. Ma van a 27. házassági évfordulónk. 27 év! Nagyon szeretlek” – mondta a színész 79,1 millió közösségi média követőjének. "Együtt egy gyönyörű családot hoztunk létre. A nevetésed, a lelked, a nagylelkűséged, a humorod, a pimaszságod, a bátorságod és a hűséged hihetetlen ajándék számomra. Teljes szívemből szeretlek."

Hugh soha nem szégyellt beszélni a házasságáról, és dicsérte Deborra-Lee-t, amikor 2017-ben sikerfilmjét, a The Greatest Showmant reklámozta. Egy interjúban Deborra-Lee-t a „legjobb barátjának” és a fő támogatójának nevezte mind karrierjében, mind magánéletében.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek