1 éve

Két agyvérzés után a koronavírust is elkapta a magyar mulatós zenész, de mielőbb újra bulizni szeretne

A felesége súlyos állapotba került, egy héten át aggódott Mónikáért.

Sláger Tibó korábban nem vette komolyan a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet, egészen addig, amíg neki és családjának, gyermekének és feleségének is szembe kellett néznie a szörnyű kórral.

„Először a fiamat támadta meg a betegség, belázasodott, borzalmasan köhögött, ezzel párosult az elviselhetetlen torokfájás, de ennél is rosszabb volt, hogy teljesen legyengült, erőtlenné vált” – kezdte Tibó a Borsnak.

„Néhány napos csúszással nálam is hasonló tünetek jelentkeztek. Megmondom őszintén, eddig nem igazán vettem komolyan a Covid-hisztériát, úgy gondoltam, kissé eltúlozzák, de most már, hogy engem is ledöntött a lábamról, megváltozott a véleményem, be kellett látnom, hogy ez nem egy sima influenza, hanem egy valóban komoly, makacs nyavalya ”– jelentette ki a slágergyáros, majd hozzátette: felesége sem úszta meg a fertőzést.

A feleségét is megviselte a kór

„Nagy esély volt rá, hogy körbemegy rajtunk. Néhány nappal előbb a fiamat és utánam Mónikát is elérte a betegség. Neki is ugyanazok a tünetei voltak, annyi különbséggel, hogy hozzánk képest nála minden sokkal nagyobb intenzitással történt. Súlyos állapotba került, mert napokon át alig bírt egy-egy félórányi időt fent lenni, csak az ágyban tudta átvészelni ezt az időszakot. Borzasztóan legyengült, teljesen elveszítette a szaglását és az ízlelését, rengeteg vitamint vett be, de mégis több mint egy hétig küszködött a kórral, teljesen összetört. Én szerencsésebb voltam, mert ennyire nem volt kritikus az állapotom” – mondta érdeklődésünkre Tibó.

A sztár néhány évvel ezelőtt kétszer is agyvérzést kapott. Akkor is hitt a felépülésében, és ez most sem volt másképp.

„Tudtam, hogy ki kell tartanunk, biztos voltam abban, hogy bármilyen makacs is ez a dolog, nem tarthat örökké” – fűzte hozzá Tibó, aki azt is elárulta, próbálták gondolatban visszavezetni, vajon hol fertőződhettek meg.

„Fogalmunk sincs, hogy kerülhetett haza a Covid. Nem tudunk a környezetünkből senkit, aki szintén megbetegedett volna. Gyanítjuk, hogy a fiam hozhatta haza valahonnan, de ezt is csak abból következtetjük ki, hogy nála jelentkeztek elsőként a tünetek. Hisszük, hogy az oltás miatt úsztuk meg ennyivel. A feleségemmel nagyjából fél éve kaptuk meg a két vakcinát, biztosan nyújtott még valamennyi védelmet. Nem tudhatjuk, mi történt volna, ha nem vesszük fel. Igyekszem már magunk mögött hagyni a történteket, mert nagyon kemény időszakon estünk át. Miközben a feleségemért aggódtam, éjszakánként nagyon erős köhögési rohamok törtek rám. Az sem volt túl biztató, hogy közben folyamatosan hallottuk, sokan, köztük személyes ismerőseink is kórházba kerültek. Mi örülünk, hogy erre nem került sor, és itthon, hazai környezetben tudtunk koncentrálni a gyógyulásra ”– mondta érdeklődésünkre.

A zenész mindenkit elővigyázatosságra int. Nagyjából két hét alatt lezajlott a betegsége, két napja a karantén ideje is letelt, tanulságként gondol a történtekre.

„Ezt nem szabad linkre venni. Komolyan kell hozzáállni, mindig fel kell készítenünk az immunrendszerünket a kihívásokra, mert nagyon konok és nagyon makacs dolog a Covid, a gyenge embereket könyörtelenül maga alá gyűri. A fiamnak és nekem már lejárt a karanténidőszakunk, a feleségemnek még két napja van hátra, de szerencsére már jól vagyunk, köszönöm az aggódást, legközelebb élőben szilveszterkor találkozunk, és ígérem, hogy bulizunk egy hatalmas nagyot” – fűzte hozzá Tibó.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megállítottak egy autót Zalaegerszegen, annyi minden derült ki, hogy rögtön őrizetbe vették a sofőrt

origo.hu

Másokat hibáztat a kudarcai miatt Tóth Andi

borsonline.hu

Szívszorító: Búcsúlevelet írt 10 éves lányának Zoltán, majd mélybe vetette magát

vg.hu

Zelenszkij új frontot nyitott, saját korrupt embereinek üzent hadat

ripost.hu

Gáspár Evelin teljesen új külsővel jelent meg - fotó

mandiner.hu

Nógrádi György: Egy harmadik világháborúban az USA ugyanúgy elpusztulna, mint Európa

borsonline.hu

Mi történik az RTL-nél? Sorra rúgják ki a műsorvezetőket, a rajongók kiakadtak

travelo.hu

Gasztronómiai utazás a vacsoraasztal körül, Svájctól Dél-Koreáig

ripost.hu

Belehalt az orrműtétjébe egy 21 éves egyetemista

ripost.hu

Vele osztja meg hálószobáját Lajcsi - videóval!

ripost.hu

Sorra búcsúznak tanítványai és tisztelői Béky Lászlótól - elment a Tanár Úr

ripost.hu

Mint két tojás: Kovács Áron megmutatta tinédzser fiát

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

SZTÁR

Gyanús videóval üzent Vajna Timi: megcsalta a vőlegénye?

SZTÁR

Völgyi Zsuzsi: Megvédem a magánéletemet

SZTÁR

Újabb botrányt robbantott ki Czutor Zoli: ezeket a nőket ítéli el!

SZTÁR

Tovább kötekedik Szabyest: ezúttal Zámbó Krisztiánba szállt bele

SZTÁR

Erdélyi Mónika: Olyan, hogy csak a médiából éltem volna, sose volt

SZTÁR

Hogy lett hazánk 37. leggazdagabb embere Jákob Zoltán?

SZTÁR

„Életem egyetlen igaz szerelme” – Meglepő, ki rabolta el az Exatlon bombázójának szívét

SZTÁR

Megpuccsolhatták Schobert Norbi cégét