Létrehozva: 2020.07.30.

Gáspár Zsolti roma lagzit szervez Demcsák Zsuzsának

Zsolti nagyon szeretné, ha Zsuzsa és Krishan minden barátja és persze a szeretteik is ott lehetnének a bulin, amit ő rendezne a párnak kárpótlásul.

Demcsák Zsuzsa ugyan áprilisban esküdött örök hűséget indiai származású szerelmének, de akkor nem ülhettek igazi lakodalmat, hiszen a koronavírus-járvány miatt csak szűk családi körben ünnepelhetett. Jóbarátja, éppen ezért szeretné kárpótolni a párt…

Gáspár Zsolti igazi jó barát, akinek fontos, hogy szerettei boldogok legyenek. Ezért döntött úgy, hogy kézbe veszi az irányítást és megszervezi Demcsák Zsuzsa és Krishan álomlakodalmát, ahol a műsorvezető együtt mulathat szeretteivel és barátaival. Zsoltiéknál Nógrádmegyerben bőven van hely és házaspár vendégeit minden földi jóval el tudja halmozni, hiszen az idősebb Gáspárnak saját pálinkája van és persze disznókat és birkákat is tartanak.

Zsolti fejben már mindent eltervezett és a birkát is kiválasztotta, amit feláldoz majd a Zsuzsához fűződő barátságuk oltárán. „Tudom, hogy Zsuzsi nagy lakodalomról álmodott és bizony meg is érdemli. Ott bábáskodtam a kapcsolatuk legelején Ázsiában, ahol vele és a férjével is szoros barátságba kerültem, így a szívemen viselem a sorsukat. Mi lehetne szebb gesztus a részemről, minthogy megrendezem nekik az álomlakodalmukat, ahol együtt mulathatnak mindazokkal, akik fontosak a számukra?!„- tette fel a kérdést Zsolti.

Fotó: Ripost

„Mi romák nagyon értünk a mulatsághoz, így Zsuzsi abban biztos lehet, hogy megadom a módját az ő lakodalmának is. Eljönnek ide Nógrádmegyerbe és más dolguk sem lesz, mint enni, inni és táncolni pirkadatig! A fater pálinkája megadja a hangulatot, és persze a tiszteletükre levágok egy birkát is, amit nyársra húzok és megsütök” – ígérte Gáspár Zsolti, aki szerint Krishan is élvezni fogja a sokadalmat.

„Krishan és én egy vérből valók vagyunk, még ha olyan messze is születtünk egymástól. Benne is ott van az a virtus, ami bennem, szóval biztos vagyok benne, hogy hatalmasat bulizik majd nálunk” – szögezte le Zsolti, aki természetesen szívesen látná a lakodalomban Krishan Indiában élő rokonait is.

A Ripost megkereste Demcsák Zsuzsát is, hogy megtudjuk, mit szól Gáspár Zsolti ötletéhez. A Life TV-n visszatérő műsorvezető hallhatóan örült barátja felajánlásának, de közölte, hogy továbbra sem szeretne nyilatkozni a magánéletéről, így az esetleges bulit, majd Zsoltival beszéli meg.

Rengeteg akadályt győzött le a szerelmük Demcsák Zsuzsa 2019 tavaszán, az Ázsia Expressz 2 forgatásai alatt ismerkedett meg Krishannal, aki a stáb tagjaként dolgozott a produkcióban. Szerelmük olyan erősnek bizonyult, hogy a férfi már Indiában lábcsókkal illette a műsorvezetőt, ami a hagyományaik szerint az örök elköteleződés jele. A pár a forgatások után együtt töltött egy romantikus hetet Ázsiában, majd Zsuzsa hazautazott. Krishan nem sokkal később felszámolta indiai életét és Magyarországra költözött szerelméhez és szinte azonnal szervezni kezdték az esküvőjüket. Nem volt könnyű dolguk, mert először a hazai, majd az indiai bürokráciával kellett megküzdeniük. Kapcsolatuk kiállta a próbatételeket és végül idén áprilisban szűk családi körben sikerült kimondaniuk a boldogító igent.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlai kezdett, de a Liverpool nem tudott csodát tenni az Európa-ligában

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

metropol.hu

„Már most jobb Dibusz Dénesnél” - Marco Rossi törheti a fejét a kapusposzton

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

travelo.hu

Csodájára járnak a színpompás dunántúli völgynek, ahol azáleák virágoznak

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője