Létrehozva: 2020.03.14.

Koronavírus: Fegyveresek védik az Exatlon stábját Dominikán

A magyar stáb több mint két hónappal ezelőtt, vagyis jóval a világjárvány kirobbanása előtt kiutazott Dominikára és az Európában kialakult helyzet miatt jelenleg ott vannak a legjobb helyen.

A Dominikán forgató teljes magyar stáb biztonságban van annak ellenére is, hogy az országban néhány napja már felütötte a fejét a koronavírus-fertőzés. Az Exatlon Hungary forgatásai zavartalanul folynak tovább, hiszen a magyar és a nemzetközi szakemberek minden szükséges óvintézkedést megtettek annak érdekében, hogy a vírus ne juthasson be a lezárt forgatási területre. Lapunk kérdésére a TV2 sajtóosztálya elárulta, hogyan óvják a Palik László, a csapatok és a stábtagok egészségét.

Fotó: Sulyok László

„Az Exatlon Hungary forgatása a versenyzők és a televíziós csapat részvételével a Dominikai Köztársaságban egy fegyveres őrökkel védett, elzárt területen zajlik, ahol a magyar stáb nem érintkezik idegenekkel, zavartalanul, kellő körültekintéssel és elővigyázatossággal folynak a felvételek. A versenyzőkre – és a stábtagokra is – egy kitűnően felkészült nemzetközi orvosi csapat vigyáz, komolyan felszerelt kórházi háttérrel, ahol a koronavírus tesztelésre is felkészültek. Természetesen folyamatosan figyeljük a vírushelyzetet és konzultálunk a helyi illetékesekkel”

- írta a csatorna. Mivel a versenyből minden héten egy részvevő távozik és hazautazik Magyarországra, a szakemberek mindenkit felkészítenek arra is, hogyan kell cselekedniük az utazás alatt és a hazatérés után.

Fotó: Tv2

A pénteki adásban a Bajnok csapatot erősítő Kocsis Alexandra esett ki. Az Arnold Classic győztes fitneszmodell néhány napja már otthonában van, és természetesen önkéntes karanténba vonult.

„Felkészítettek arra is, hogy fokozott elővigyázatosságra lesz szükség a hazautazásom során. Minden előírást szigorúan betartottam, nem érintkeztem senkivel, sem a reptereken, sem pedig a járatokon, és mindvégig viseltem maszkot is, illetve használtam kézfertőtlenítőt, ha hozzá kellett érnem valamihez”

– kezdte lapunknak a sportoló, aki hazatérése után sem tapasztalt magán semmilyen tünetet, de ennek ellenére is önkéntes karanténba vonult.

„Hazaérkezésem után nem volt nehéz dolgom, hiszen annak okán, hogy a forgatások előrébb tartanak, mint maguk az adások, eleve nem mutatkozhattam nyilvánosan. Ugyanakkor abban az esetben sem cselekedtem volna másképp, ha történetesen nem ez lett volna a helyzet, hiszen sportemberként és felelős emberként élem az életem...”

– mondta a Ripost-nak Szandi.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Postabank-seftelés, borzalmas "Rapülők", pofátlan milliomos: bemutatjuk Geszti Pétert

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

mandiner.hu

Egyperces néma felállást, bitte schön, Németországért!

metropol.hu

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

vg.hu

Indul a koncertszezon: a Budapest Park üzent a veszprémi Gyárkertnek

origo.hu

Hihetetlen felvétel, UFO-t rögzített egy kamera az Egyesült Államokban

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja