5 éve

Kisnyugdíjasként tart fent egy 750 milliós kastélyt Oszter Sándor

Évekkel ezelõtt százmilliókért árulta, majd kis híján elárverezték a feje fölül az ingatlant. A színészházaspár most visszaköltözött a kastélyba.

Oszter Sándor hét évvel ezelőtt hétszázötvenmillióért hirdette az interneten azt a diósjenői vadászkastélyt, amelybe most újra beköltözött feleségével. Néhány éve egy nyolcvanmilliós banki hitel miatt majdnem elárverezték az ingatlant, de a színésznek végül sikerült megmentenie. A két és fél hektáron levő épületegyütteshez medence, állattelep és harminc hektár erdő is tartozik.

Épp most rendeztük be a diósjenői házunkat, ez lesz az állandó lakhelyünk, nagyon szép lett.

"Egy hete reggel hattól este tízig dolgoztunk, mindent a helyére kellett tenni. A bútorokat kicseréltük, ami szép volt Budapesten, azt lehoztuk” – mondta el a Borsnak a színész felesége, Donatella, aki azt is elárulta, eladták a fővárosi ingatlanukat, így tudtak új berendezéseket vásárolni a kastélyba.

"A budapesti házat eladtuk. Sok volt ez már nekünk. Nem va­gyunk fiatalok, nem vagyunk gazdagok annak ellenére, hogy sokan ezt állítják. Nem tudunk három házat eltartani, ez van."

- mondta Oszter, aki amúgy a bíróságon azt állította, 30 ezer forintból él havonta.

A színészházaspárt az ág is húzza. A közelmúltban Oszter Sándor, most pedig a felesége is ittas vezetés miatt került összetűzésbe a hatóságokkal.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!