Létrehozva: 2015.11.20.

Súlyos tévhitek a női orgazmusról, sokszor ez a baj..

Ki ne szeretné a párját kéjes nyögések közepette a csúcsra juttatni? A nõi orgazmus kapcsán sok tévhit kering a köztudatban...

A tökéletes szex minden esetben orgazmussal zárul. Nem mindegy viszont, hogy a kéj csúcsára hogyan juttatjuk el a párunkat. A női gyönyör sokak szemében egy rejtelmes sziget, aminek a meghódítását nem mindenki vállalja be. A bátrakat is visszariasztja számos tévhit, próbáljuk meg helyretenni őket...

Ne akarj megfelelni

Az egyik legismertebb tévhit, hogy a nők nem képesek átélni az orgazmust pusztán a behatolás tényétől. Ez a hiedelem már annyira beleégett az agyakba, hogy sokan az egész együttlét alatt arra koncentrálnak, hogy biztosan elérjék a kívánt gyönyört. Ha ez nem történik meg, akkor úgy érzik, kudarcot vallottak.

Tény: Minden nő képes a hüvelyi orgazmusra. A mérték és a minőség azonban a férfitól függ. Ha hagytok elég időt az előjátékra, és a behatolás már kellően felajzott állapotban történik, biztosan mindkettőtöknek őrjítő végjátékban lesz része.

A lényeg, hogy

ne görcsöljetek rá, csak élvezzétek egymást.

 Nem kell babusgatni

Egy igazi ágylábremegtető szex után jöhet az édes pihenés. Legalább is a pasik számára. A nők és a férfiak libidója sajnos ellentétesen alakul az együttlét után. Míg a pasiké gyorsan alábbhagy, a női ingerek lassan, fokozatosan hagyják el az izzadt testet. Ezért lehetséges, hogy míg te még szeretkezni vagy legalább beszélgetni szeretnél, csak egy horkoló pasit találsz az ágyban magad mellett.

Tény: Igaz, hogy eltérően kezeljük le a szex utóhatásait. Viszont egy igazán forró együttlét után a nők sem kívánják feltétlenül a bújást és a babusgatást. Hiszen az ő testük is inkább hűlni vágyik.

Gyors tüzeléssel nem érsz célt

Az emberek eltérően haladnak a csúcsra vezető úton. Más a tempó és mások az igények is. Ha a párod lassabban ér el a gyönyör magasabb szintjeire, nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy izgató gyors numerától ne tudna elélvezni.

Tény: Bármely nő képes pár perc alatt eljutni a csúcsra, csak jól tálald az előételt. Egy jól megválasztott elsuttogott bók, egy lopott érintés már tűzbe hozza a leghidegebb partnert is. A röpke szeretkezés alatt pedig ne félj a kezeddel és a nyelveddel is játszani a párod testén. Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan eléri az orgazmust.  

A nő csak egyszer

Az egyik legnépszerűbb tévhit, mely a nőket sújtja, hogy egy aktus alatt csak egyszer képesek elélvezni. Ez azonban nincs így, hiszen egy nő kifejezetten igényli a többszörös gyönyört az együttlét során.

Tény: A pár perc alatt elért orgazmus ismételhető. A nők,  a férfiakkal ellentétben, nem kiégnek az élvezet után, hanem pont ellenkezőleg, még jobban feltüzelődnek a következő futamra, és kiéhezve várják a soron következő testremegést.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

magyarnemzet.hu

Ritkán látható dühkitörés borzolta a kedélyeket a sznúker-vb-n + videó

ripost.hu

Íme egy fontos szabály, ami rengeteg nyugdíjast érint

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól