ÉLETMÓDI

Óriási, ezt nézik meg szex előtt a nők a pasikon

Az ide­á­lis férfi füg­get­len, gon­dos­kodó és va­lódi társ. De miből derül ez ki?

Mindannyiunk vágya egy pasi, aki szórakoztató, aki mellett biztonságban érezzük magunkat, aki figyelmes, és persze fergeteges az ágyban. És képes magáról gondoskodni: mellette hercegkisasszonyok szeretnénk lenni, nem mamák. 

A nők ezeket a jeleket figyelik, hogy kiszűrjék a Nagy Õt a tömegből:

1. Külső

Egy pasinak csak egy hajszállal kell szebbnek lennie az ördögnél, de ez az ápoltságra nem vonatkozik! Lehet hórihorgas vagy köpcös, lehet vékony vagy pocakos, de nem lehet zsíros hajú vagy büdös - maximum közvetlenül edzés után. Fiúk, a kinyúlt, foltos póló és a magától megálló zokni csak a kollégiumban volt poén! 

2. Optimizmus

Egy nyavalygó vagy megkeseredett férfit senki nem akar ma a nyakába venni! A szarkazmusnak vagy a cinizmusnak megvan a maga helye, de hosszú távon senkinek nem áll jól - előbb-utóbb kiül az arcára a szimpla rosszindulat. A pozitív hozzáállás viszont akár fertőző is lehet és veszélyesen egyenes út vezet tőle a boldogsághoz! 

3. Kommunikációs készség

Ez nem egyenlő a szimpla nagy dumával! Persze nem árt, ha valaki képes egy nőről lebeszélni a bugyit, de fontosabb, hogy hallgatni is olyan figyelmesen tudjon! A nők nagy része tisztában van azzal, hogy a férfiak sokkal inkább "akció-orientáltak", tehát ha valaki képes őket valóban meghallgatni és figyelni is közben, azzal nyert ügye van! 

4. Szociális készség 

Sokat számít, ha valaki képes beszélgetni a párja kollégáival, neadjisten a barátnője rokonaival. A "csendes óriás" szerep hosszú távon nem vonzó, inkább úgy tekinthetnek rá, mint egy tapétamintára.

5. Intelligencia

Nemi szerepek egyenlősége ide vagy oda, a nők maguknál okosabb, de legalábbis okos partnerre vágynak. Ki nem égne, ha egy társaságban a kedvese első mondata után kiderülne, hogy ő a leghomályosabb srác a teremben?  Tanulj, olvass, tájékozódj, különben könnyen a fiókban találhatod magad! 

6. Szenvedély

A nők ugyanúgy vágynak a fergeteges szexre, mint a férfiak. Ha valakin azt látják, hogy lagymatag, arról nehezen tudják elképzelni, hogy a hálószobában majd megtáltosodik. Ha érződik rajtad, hogy képes vagy lelkesedni valamiért (a kedvenc csapatodon kívül is), azt viszont könnyen lefordítják magukban egy jövőbeni forró ágyjelenetre! 

7. Humorérzék

Nem bohócnak kell lenned, de ha valakinek az ovis vicceket is el kell magyarázni, az egy idő után igen fárasztó. Ha viszont tudsz nevetni és nevettetni, az azt jelzi: helyén van az agyad és képes vagy könnyedén kezelni a dolgokat.Ha pedig az első randin meg tudsz nevettetni egy nőt, azzal már félig nyert ügyed van. 

8. Ambíció 

Ha csak teng-lengsz a világban, ne várd, hogy a komoly nők komolyan vegyenek: azt fogják érezni, hogy mindenért nekik kell majd megküzdeni  helyetted is! Az ambíció nem egyenlő a cezaromániával, hanem azt jelenti: vannak céljaid és önbecsülésed! 

9. Bizalom

Ez a legfontosabb mind közül: hidd el, azt megbocsájtják, ha nem tudsz felhőtlenül csacsogni vadidegenekkel vagy nincsenek nagyratörő álmaid, csak érezzék biztonságban magukat melletted! Ha egy nő önmaga lehet egy kapcsolatban, nem kell folyton külső  körülmények vagy riválisok miatt aggódnia, akkor boldog és kiegyensúlyozott lesz veled: ezt pedig hosszú távon szerelemnek és házasságnak hívják.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?