ÉLETMÓDI

Kiderült! A zokni az eszelős orgazmus titka!

Gondoltad volna? Az évszázad felfedezése: a zokni nem csökkenti a vágyat, sőt, eszméletlen orgazmust okozhat. Ha a látványt fel tudod dolgozni, eddig ismeretlen gyönyörökben részesülhetsz. Azért így is jó, ha lekapcsolod a villanyt!
címkék:

A zokni a nők rémálma. Legyen szó a mosás utáni összepárosításról, vagy egy vad együttlétről, ahol nem kívánt harmadikként van jelen. Egyáltalán nem szexi és a hideg is kiráz, ha ott áll előtted életed szerelme, vagy a pasi - akitől ledobod a bugyid - ádámkosztümben, és ott virít az a fránya zokni. Mostanáig...

A zokni az eszméletlen orgazmus kulcsa

Talán furcsának tűnhet, de a zokni segíthet abban, hogy intenzívebb és nagyobb élvezetben legyen részed. Miért? Egy holland tanulmány szerint a hideg láb blokkolja az orgazmust.

A zokni tehát segíthet a vérkeringés helyreállításában. Ha pedig jó a vérkeringés, könnyebb elérni a gyönyört.

A vizsgálat szerint kényelmetlenül érzed magad, ha jeges a lábad. A tesztalanyok 50-80 %-kal könnyebb és intenzívebb orgazmust tapasztaltak, miután felvették a zoknit.

A nők nem is szégyenlősek!

Sok nő nem hajlandó szexelni, csak paplan alatt. A férfiak azt gondolják, azért, mert szégyenlős. Az ok csupán annyi, hogy fázik és a meleg takaró alatt nagyobb az élvezet.

Szóval itt a legújabb szexkihívás bátraknak és haladóknak. Felejtsd el a régi szokásokat, barátkozz meg a zoknival és fedezd fel az intenzív gyönyört.

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?