ÉLETMÓDI

Ilyen a tökéletes orál: 17 profi örömlány árulja el a titkot

Interjút adtak a prostituáltak, megosztották a világgal a tökéletes orál titkát. Ettől nem jutsz szóhoz!
  • Szerző: J.D.

Kendőzetlenül beszéltek a kamerák előtt a prostik a tökéletes orálról - technikákról, s arról, hogyan lesz észvesztő orgazmusa a pasinak. Nem titkolták el azt sem, hogyan szeretnek kényeztetni a szájmunka közben, mindezt néhány hasznos tanáccsal is megspékelték. Ettől elakad a lélegzeted!

Trillium

A legtöbb pasi imádja, ha a makkal játszom. Közben megmarkolom a péniszt két kézzel. Ha nem csikis a pasi, kényeztetem a golyókat is. Finoman megnyomom a gátat, másik kezemmel fel-le mozgok, és közben a szám is dolgozik.

Nickey Huntsman

Rugalmas a nyelvem, és ezt kihasználom: összegöngyölöm, vagy rákulcsolom a péniszre. A legjobb orál olyan, mintha nyalókát szopogatnék.

Maxine X

Még tanulom a tökéletes mélytorkot, mert elég kicsi az állkapcsom, szóval nehezebb dolgom van, mint a többi lánynak. A lényeg a mély lélegzet, és hogy lazítsd el a torkod.

Leya Falcon

Hagyom, hogy végigmenjen: bedugja a tövéig, teljesen le a torkomba.

Jenna J. Ross

Nézd meg a mélytorkos videóimat, és mindent tudni is fogsz, amit tudnod kell.

Harley Jade

Imádom az orált. Szerintem a titka a bőséges nyál, olyan sok, hogy nedves legyen a pénisz. Szeretem mindkét kezemet használni közben, jó erősen megmarkolni, és körkörösen masszírozni.

Sheridan Love

Személy szerint nekem az jön be, amikor beteszem a péniszt a két cicim közé, és miközben ringatom velük, a számba is tudom venni.

Katie Morgan

Ha elég nagy, szeretem két kézzel megmarkolni, és egyszerre kényeztetek a két kezemmel és a számmal. De néha az is izgató, ha egyáltalán nem használom a kezem.

April O’neil

Nem hiszem, hogy lenne tökéletes orál. Csak csinálj valamit a száddal és a torkoddal, és figyeld, jólesik-e a pasinak. Észre fogod venni, ha bejön neki.

Stevie Foxx

Ezt érezni kell. Ha nem figyelsz a pasira, mi jó neki, mi nem jó, ad-e ki a valamilyen hangot vagy se, akkor nem csinálod jól.

Cadence Lux

Szeretek a szemükbe nézni közben. Mielőtt pornóztam, azt hittem, béna vagyok, amiért mindkét kezemmel kényeztetem a péniszt közben. De nem volt igazam, sokkal-sokkal jobb a pasiknak, ha a kezed is használod.

Sophia Grace

Először megpuszilom… mondjuk a tetején. Utána végigsimítom a nyelvemmel, fentről egész lentig. Ha lehet, picit használom a fogaimat is.

Daisy Monroe

Szeretem jól megmarkolni, majd tetőtől-talpig végignyalni.

Kenzie Taylor

Szeretem megnyalni egy picit, játékosan. Majd jó erősen megmarkolom, ahogy a pasik szokták maguknak.

Marley Brinx

Leápolom a makkot körbe-körbe, a nyelvemmel. Két kézzel addig dolgozom a péniszen, míg kemény nem lesz: fel-le…

Kagney Linn Karter

Lassan, finoman kell kezdeni…

Cindy Starfall

Sokat iszom. Nem szeretem, ha száraz a szám orál közben. Főleg vizet, de van, hogy valami cukrosat, hogy meglegyen az azizgalmas kis nyálcsík...

Ha ennyi információ nem volt elég, nézd meg a videót!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?