ÉLETMÓDI

Így segít a porszívózás a szexen!

Megdőlni látszik az évszázados berögződés, hogy az igazi férfinak menő autóban a helye, távol a konyhától. Bár manapság már sok pasi segít a házimunkában, most megmutatjuk, ez hogyan segít felforrósítani a szenvedélyt a hálóban.

A házimunka kemény dolog. Egy dolgozó nőnek nehéz a munka előtt és után még a háztartást is vezetni. Takarítani, főzni, mosni, gyereket nevelni. Mindez hatalmas erőfeszítést és szervezési készséget igényel. Emellett persze legyél tökéletes nő is, aki kielégíti párja minden igényét. A férfi azonban akkor is férfi, ha segít otthon a kedvesének, és nem csak a fűnyírásban vagy a favágásban. Ami, ugye igazán férfias?

Nehéz szabadulni a sztereotípiától, hiszen

az örök szívtiprókat, James Bondot vagy Indiana Jonest soha nem láttuk mosogatni, vagy porszívózni.

Pedig, ha nem forog a kamera, hidd el, ők is megteszik.

Csodás lesz a szex, ha porszívózik a pasi

A legújabb tanulmány szerint, a szexuális életed javulni fog, ha a párod emberes részt vállal a házimunkában, és nem csak a látszatát kelti a segítségnek.

A kommunikáció és a közös teherviselés összekovácsol benneteket. Ha igazságosan osztjátok fel a feladatokat, mindenki számára világossá válik, hogy a zokni nem lesz tiszta csak úgy, és a rend nem magától értetődő.

Nem érezheted magad rabszolgának

Ha cselédként éled meg a hétköznapokat, nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Szép lassan megöli a szenvedélyt.

Egyenrangúnak kell érezned magad, a pasi pedig nem gondolhatja, hogy lealacsonyodott.

Lassan és tapintatosan kérd bizonyos munkák elvégzésére, és ha valamit rosszul csinál, ne üvöltsd le a fejét, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem segít majd.

Tüzes szenvedély a hálóban

 

Ha férfi leveszi a nő válláról a terhet, vagy legalább a terhek egy részét, úgy érzi majd, hogy a férje szereti és tiszteli. Biztonságban van és mindig számíthat rá. Nem állt közéjük a megszokás sötét árnya. Ebben az esetben az erős férfit fogja látni, akire mindig támaszkodhat, és aki  soha nem nyomja el. A való életben így hódíthat a 007-es ügynök, szenvedélyt gyújthat az ágyban, a világ legmenőbb kocsija nélkül is.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?