Létrehozva: 2015.12.31.

Forradalom az ágyban: 7 újévi szexfogadalom

Az új év sokaknak valami új dolog kezdetét is jelenti. Miért ne szólhatna idén arról az újévi fogadalmad, hogy forradalmasítod a szexuális életedet. Mutatunk néhány ötletet, hogy min lehetne változtatnod.

1. "Kreatívabb leszek"

Fogadd meg, hogy a következő évben megpróbálsz felfedezni új pózokat és nem hagyod, hogy az ágyba rendszereresen a megszokás vezéreljen. Azt is határozd el, hogy időnként megleped majd a párod egy új és szexi fehérneművel esetleg valami olyan játékszerrel, ami mindkettőtöknek örömöt okoz.

2. "Formába lendülök"

Talán ez a kijelentés hasonlít leginkább az újévi fogadalmakhoz, hisz mindez azt is jelenti, hogy egy kicsit jobban foglalkozol a következő évtől a testeddel. Élj egészségesebben, kezdj el mozogni, hisz ezzel nem csak a párod lát majd szebbnek, de te magad is  kiegyensúlyozottabb leszel, elégedettebben látod önmagad, ami mind fellendítheti a szexualitásodat is.

3. "Hangot adok a vágyaimnak"

A hálószobában nincs helye a némaságnak. Persze, ha nem vagy egy beszédes típus, ez nem jelenti azt, hogy szex közben is feltétlenül csacsognod kell, de utána vagy előtte, időnként szakítsatok időt egy kis beszélgetésre is. Mondd el bátran, mit szeretnél kipróbálni. És persze néha az sem árt, ha szex közben nem kontrollálod magad. Hagyd, hogy kiszakadjanak belőled szavak, hangok, melyek mind-mind visszajelzések lesznek a partnered számára. Mindettől csak fejlődhet a kettőtök közötti szexuális kapcsolat.

4. "Kevésbé leszek önző"

Talán ezt a pontot a legkönnyebb megfogadni, de hidd el mégis az egyik legnehezebb megtartani. Az ágyban ugyanis mindannyian gyakran az ösztöneinkre hallgatunk, a saját örömünkre törekszünk. Kell ahhoz némi tudatosság, hogy az ember folyamatosan a partnerére koncentráljon szex közben. Pedig érdemes ezt megfogadni, mert számtalanszor bebizonyosodott már, hogy ha a párod örömmámorban úszik, az a te boldogságodat is csak megsokszorozza.

5. "Kitiltom a hálószobából a technikát"

Manapság rengeteg kutatást végeznek, miszerint az okostelefonok és kütyük tönkreteszik a kapcsolatokat és lecsökkentik a szexuális aktusok számát is. Éppen ezért fontos kitiltani ezeket a hálószobából. Miért bámulnátok folyton a monitort, ha szeretkezhettek is. 

6. "Újra randizni fogok"

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a szex az előjátékkal kezdődik, és a közösülés végével fejeződik be. Pedig nem! A vágy felkorbácsolása és a parázs megőrzése ennél strapásabb meló. Sokat tehetsz az ügy érdekében, ha rendszeresen megüzened a partnerednek, mi volt számodra a legutóbbi alkalommal a legemlékezetesebb, és mik a terveid a következőre nézve. Ha már régóta együtt vagytok törekedjetek olyan programokra, amelyeket szerelmetek hajnalán csináltatok. Egy közös vacsora, egy táncos buli valóságos afrodiziákumként hatnak majd mindkettőtökre.

7. "Fő a spontaneitás"

Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad egy idő után a rutin. Keress a szexhez új helyszíneket, új időpontokat. Néha egy vad ölelkezés reggel a fürdőszobában, vagy a konyhában képes egészen új hangulatot és színt adni még egy régi kapcsolatnak is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szívszorító fotó Azahriah menedzseréről, aki a napokban meghalt, egy újabb zenész búcsúzik - kép

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól