ÉLETMÓDI

Ezen csillagjegy szülöttei csalnak meg a leggyakrabban

Előfordult már veled, hogy belesétáltál a csapdába és nem vetted észre, ha hûtlen lett hozzád a párod? Mutatjuk, hogy melyik csillagjegyben születettekre figyelj oda különösen.
  • Szerző: A

Szeretnéd tudni, hogy van-e esélye annak, hogy hűtlen legyen hozzád a párod?  Az asztrológiai jegy egyesek szerint meghatározza a személyiséget. Rajtad múlik, hogy esélyt adsz-e a kapcsolatnak vagy sem. Ezek a csillagjegyek nem a hűségükről ismertek.

1. Vízöntő (január 20 - február 18.)

A Vízöntő tapintatos és együttérző partner, de nehéz őt egy nőnek megtartani. Szeret új embereket megismerni, új tapasztalatokat szerezni és előfordul, hogy ez szerelmetek útjába áll.

Noha a kalandot mélyen megbánja, de beismerni nem fogja, hogy helytelenül cselekedett.

2. Kos (március 21 - április 19.)

A Kos jegyű férfi szenvedélyessége és forrófejűsége potenciális csalóvá teszi. Még ha pontosan ismeri is a szabályokat, sóvárgása az erotikus kalandok iránt megakadályozza, hogy világosan gondolkodjon.

Tudja, hogyan udvaroljon egy nőnek és hogy csavarja őt az ujjai köré. És nemcsak a saját szíve választottját.

3. Ikrek (május 21 - június 20.)

A flört az Ikrek férfi kedvenc foglalatossága. Vidám, okos és nyílt férfi, aki gyorsan kapcsolatot talál idegen emberekkel. Szingliként nagy sikere van, egy kapcsolatban azonban barátságos természete átok lehet.

Nem hagyhatja ki, hogy minden nőnek, kollégának, barátnak bókoljon és egy beszélgetés gyorsan átcsap nála szemérmetlen flörtbe.

4. Nyilas (november 22 - december 21.)

A Nyilas férfi szereti a meglepetéseket. Egy váratlan ismerkedéstől furcsa bizsergést érez.

A kaland számára egy új tapasztalás, épp olyan, mint egy új ország felfedezése. Vonzódása az ismeretlenhez készteti őt szenvedélyes afférra. Hosszú távú kapcsolatot azonban nehezen alakít ki.      

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?