ÉLETMÓDI

Dizájner mellbimbó az új divat, ettől megőrülnek a férfiak

Új divat ütötte fel a fejét a nők körében, és ennek nagyon örülnek a férfiak. Úgy fest ugyanis, hogy a szivacsmelltartóknak leáldozott, a nők már egyáltalán nem akarják elrejteni az ágaskodó bimbókat, sőt...
címkék:
  • Szerző: J.D.

Nem véletlen hord szivacsos melltartót a nők többsége: az ágaskodó mellbimbókat akarják eltakarni, hiszen az nemcsak annak a jele, hogy hideg van, de a szexuális izgalomé is, és legtöbben nem szeretik kitenni magukat az éhes férfipillantásoknak. Azonban egyre több nőnek kifejezetten ez a vágya, és nemcsak akkor szeretnék megmutatni a bimbókat, amikor a vágytól megmerevednek – hanem mindig.

 A legújabb divatot a híres modell, Kendall Jenner inspirálta: a 22 éves bombázó ugyanis imád melltartó nélkül, félig áttetsző felsőkben mutatkozni. És nemcsak a férfiak, de a nők is szexinek tartják a jelenséget, ez lehet a magyarázata, hogy egyre többen kérnek mellbimbófeltöltést.

Egy beavatkozás előtt álló nő elmondta, hogy nagyon tetszik neki, ahogy Jenner mellbimbói sejtelmesen átlátszanak: nem látszik a lényeg, de a merevedő bimbó szinte átüti a pólót. Nőiesnek és szexinek látja, és azért kéri a feltöltést, hogy ő is így csábítsa el a férfiakat.

 

@490tx

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

A beavatkozást végző plasztikai sebész elmondta, hogy a feltöltés hatása két hónapig tart ki; addig folyamatosan úgy meredeznek a bimbók, mintha a nő fázna, vagy be lenne indulva. És az biztos, hogy a strandokon minden férfit elkápráztat majd a látvány.

 

Hard_Nipples (@nipplesundercloath) által megosztott bejegyzés,

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?