ÉLETMÓDI

Csak fújni kell és működik: szuperkemény lesz a férfi

Merevedési gondok teljesen egészséges férfiakkal is előfordulhatnak. Most született egy hihetetlenül egyszerû, mégis nagyon hatékony megoldás. A férfiak odáig vannak érte, a nők pedig egyenesen imádják!
  • Szerző: J.D.

Minden férfi rémálma, hogy a férfiassága nem hajlandó együttműködni vele, és nem elég kemény, vagy túl korán történik magömlés. Előbbire rengeteg megoldás van, kezdve az életmódváltással egészen a megfelelő pirulákig, míg utóbbira a gyakorlást és a mentális technikákat szokták javasolni. Egy brit cég most olyan spray-vel állt elő, ami megkönnyíti a korán elsülő férfiak problémáját – ugyanis néhány fújás a megfelelő helyre, és máris tízszer hosszabb ideig bírja a férfiasság az ágyban.

A Fortcain nevű szer lidokaint és prilokaint tartalmaz. Az anyagot közvetlenül a péniszre kell fújni szeretkezés előtt, ami csökkenti a makk érzékenységét, így nem kell tartani attól, hogy túl korán véget ér az együttlét. Ráadásul öt percen belül hatni is kezd, így nem szükséges várakozni, vagy megszakítani az előjátékot.

A korai magömlés tömegeket érintő probléma, és nem csak a szexuális életre vagy a párkapcsolatra hat ki, de komoly önértékelési problémákat okoz az élet minden területén. Ezért a termék hihetetlenül népszerű lett, amint piacra került. A használók egyre tovább képesek lesznek visszatartani az orgazmust, és néhány hónap kezelés után már nem lesz szükségük a spray segítségére.

A receptre kapható készítmény karácsonyi akcióban hétezer forintnak megfelelő fontért kapható Nagy-Britanniában, és kifejezetten azoknak a férfiaknak ajánlják, akik képtelenek egy-két percnél tovább visszatartani az ejakulációt. Kiderült, hogy karácsony előtt nem csak a Fortcain spray-t, de egyéb, merevedési zavarokat gyógyító pirulákat, készítményeket is kétszer akkora mennyiségben rendelnek a férfiak, mint az év többi szakaszában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?