ÉLETMÓDI

Az evolúció felülírhatatlan: Íme, a férfiak kedvenc szexpóza

Számos tudományos szexelmélet szerint a férfiakat kutyapózra alkotta az ég. És ezt is lehet variálni!
címkék:
  • Szerző: J.D.

A férfiak nem tudnak ellenállni a kutyapóznak: ahogy a nő négykézláb hever előttük, rálátnak a formás fenékre, a hajlékony testre - amit ebben a pózban ráadásul tökéletesen birtokolni is tudnak. A kutyapózban nagyobb az aktus hevessége és intenzitása, és sokan a nyers állatiassága miatt szeretik. Ráadásul sokkal mélyebb a behatolás, és a férfi látja az aktust, amire egyéb pózokban nem sok esélye van. Emellett sokakat megőrjít az érzés , ahogy a nő feneke az ágyékuknak nyomul.

Panaszra a nőknek se lehet oka: amikor a férfi behatol, a lefelé irányuló nyomás egyenesen a csiklót és a G-pontot éri, és a nők bombasztikus orgazmust élnek át. Egyes nők azért is szeretik, mert a pasi közben el tudja fenekelni őket, de a pozícióban remekül eléri a csiklót, simogathatja a melleket,vagy egész testével a nő fölé hajolhat, és szájával tudja izgatni a fülét is.

A kutyapóz mindkét félnek őrjítő orgazmust képes okozni, ráadásul rengeteg minden van, amivel fel lehet dobni egy kicsit, így több változata ismert.

1. Eke

Ha unjátok a klasszikus kutyapózt, próbáljátok ki úgy, hogy a nő az ágyon könyököl, feneke és ágyéka lelóg. A pasi az ágy mögött áll, és a combjánál fogva emeli fel őt, mielőtt behatol.

2. Egyensúly

Csak tapasztaltaknak ajánlott: a nő feláll egy asztalra, vagy asztal magasságú bútorra, innen leereszkedik guggolásba. Hátával a mögötte álló férfi mellkasára támaszkodik, fenekét a tenyerébe helyezi, ágyékát a férfi ágyékára. A nő teljes súlyát a férfi tartja, ő irányítja a tempót.

3. Varázshegy

Temérdek párna kell hozzá, amire a nő rá tud kucorodni úgy, hogy az ágyon térdepel, és a feneke vízszintesen van. A férfi mögé kuporodik, és teljes testével a nőre hajol, miközben behatol.

4. Vadászkutya

A klasszikus kutyapóz azon változata, ahol mindkét fél térdel.

5. Zsanér

A nő négykézláb, a férfi mögötte féltérden, kicsit hátradőlve, hátul a kezével támasztja magát. Ilyenkor a nő diktálja az iramot, de a férfi sincs tétlenségre utalva, ugyanis az egyik keze szabad.

6. A kihívás

Ez sem egy egyszerű pozíció: a nő egy széken guggol, a férfi pedig mögötte áll.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?