ÉLETMÓDI

Aranytrió-izgatás: szuperszex a tökéletes női orgazmus titka

Ez a legjobb módja annak, hogy elérd a női csúcsorgazmust, másra nincs is szükséged! Innentől kezdve vége az unalmas vagy elnapolt szexnek, ez a technika garantáltan gyönyört hoz!
  • Szerző: A. G.

Egy közelmúltban végzett tanulmányból, melyet a Chapman és az Indiana Egyetem közösen végzett a Kinsey Intézettel, kiderült, hogy az "orgazmusszakadék" egyre valóságosabb jelenség, vagyis hogy a nők orgazmusa sokkal ritkábban következik be, mint a férfiaké. Mondhatnánk úgy is, hogy a kutatás a tényt leginkább megerősítette.

A felmérés során több mint 90 ezer embert kérdeztek meg, és a válaszok alapján kiderült, hogy a férfiak 95%-ánál mindig happy ending a szex vége. A kielégülés szempontjából sikertelen, maradék 5% férfi esetében a túlzott alkoholfogyasztás és lelki okok álltak a háttérben.

A nőknél már sokkal szerencsétlenebbül alakult ez az arány. Mintegy 64%-uk él át orgazmust szex közben, ami, valljuk be, elég siralmas arány. Érdemes lenne 100 körülire feltornászni ezt a számot, sok múlik a partneren is természetesen.

A már említett kutatás során arra is fény derült, mi a legjobb módja annak, hogy a nő szuperorgazmushoz jusson.

A megkérdezett és szexuális gyönyört is átélt nők arról számoltak be, hogy nagy valószínűséggel lesz orgazmusuk az aktus során, ha közben  megcsókolják őket, és kézi vagy orális élményben is részük lehet behatolásos szex előtt vagy közben. Ehhez képest a férfiak nagy része úgy gondolja, a nők klasszikus közösülés során jutnak el megbízhatóan a csúcsra. Pedig a garantált orgazmus sokkal inkább jön létre manuális és orális izgatással kombinált szex során.

A kutatók aranytriónak nevezték el a felsorolt, kulcsfontosságú elemeket: a szenvedélyes vagy mély csókokat, valamint a kézi és orális nemi stimulációt, melyek egyértelműen a nőt orgazmushoz juttatják.

Reméljük, elég ösztönzést kaptál a fentiek gyakorlásához, és kellőképpen elfoglalt leszel az elkövetkezendő napokban...

 

És ezeket olvastad már?