Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
SZEX & MÁS

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.15.

"Gyötör a gondolat, hogy a férjemnek lehet egy házasságon kívüli gyereke"

A nőt évekkel ezelőtt csalta meg a férje, akkor azonban nem védekezett.

Egy nő a férje korábbi félrelépése miatt aggódik. A névtelensége megőrzését kérő feleség attól tart, párjának mástól is van gyermeke.

viszony, hűtlenség, kapcsolat, szerető, megcsalás, csalfa, Pexels
A férfi megbánta, hogy hűtlen volt  Illusztráció: Pexels

12 éve vagyunk együtt, és van egy nyolcéves kislányunk. Én 36 éves vagyok, a partnerem pedig 38

– árulta el a nő, akit öt évvel ezelőtt csalt meg a férje egy régi ismerősével. Miután a férfi lebukott, mindent beismert, és egyből véget vetett a kapcsolatnak a szeretőjével. Az anyuka a lányuk miatt döntött úgy, hogy megbocsát és továbblép.

Viszont azóta minden vitánk emiatt tört ki. Megígérte, hogy nem fog többet beszélni azzal a nővel, és nem találkozik vele, de azóta megtudtam, hogy nem használtak óvszert, így elképzelhető, hogy ő a négyéves kisfiú apja, akit a nő nevel

– árulta el a feleség, akinek a férje azonban tagad. Mint a férfi elmondta, „az időpontok nem stimmelnek” ahhoz, hogy ő legyen a szerető gyermekének apja.

Pár éve átmenetileg szakítottam vele, mert nem tudom elviselni a gondolatot, hogy talán van egy másik gyereke, aki a lányom féltestvére lenne. Ez annyira nyomasztó. Próbáltam magamban tartani ezeket az érzéseket, de egyre nehezebb. Olyan, mintha egy fekete felhő lebegne felettem. Nem tudom, mit tegyek

– vallotta be a megcsalt nő. A The Sun szakértője azt javasolta neki, hogy beszéljen az érzéseiről a férjével és ajánlja fel neki, hogy közösen keresnek megoldást a helyzetre, akkor talán a férfi is hajlandó lesz utánajárni a kérdésnek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek