Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.08.21.

„A férjem megcsal, de én úgy teszek, mintha fogalmam sem lenne róla, egyetlen apró okom van erre”

Amikor egy nap kölcsönkérte a férje telefonját, felkavaró igazságra bukkant.

Egy nő szíve összetört, miután megtudta, hogy férjének viszonya van valaki mással – de bevallja, túlságosan fél, hogy szembeszálljon vele. Elmondta, 15 éve él házasságban, és bár voltak hullámvölgyeik, a barátai folyamatosan azt mondogatják neki, milyen szerencsés.

szakítás, válás, párkapcsolat, szerelem
Egy nő szíve összetört, miután megtudta, hogy férjének viszonya van valaki mással Fotó: Ripost

Ám amikor egy nap kölcsönkérte a férje telefonját, felkavaró igazságra bukkant.

Kölcsönkaptam a telefonját, és láttam néhány szöveget. Volt néhány nyílt üzenet, többnyire csak véletlenszerű beszélgetések egy másik nővel. Beszélgettek azokról az alkalmakról, amikor találkoztak, szóval ez nem csak érzelmi, hanem fizikai kapcsolat

– fakadt ki a Redditen a megcsalt nő.

Azt írták egymásnak, hogy "szeretlek". A férjem még bocsánatot is kért, amiért egyszer nem írt neki, mert el volt foglalva a fiunkkal. Említett engem is, így tudja, hogy létezek, de nem láttam, hogy sokat írt volna rólam.

A nő ezután kíváncsiságból megkereste az Instagramon férje szeretőjét, és megtudta, hogy egy fiatal, csinos és sikeres nőről van szó. Azonban bevallja, nem akarja szembesíteni a férjét azzal, hogy mindenről tud, mert aggódik, milyen hatása lesz. 

Megdöbbentem, amikor megtudtam. De minél többet gondolkodom ezen, egyre inkább az van bennem, hogy nem mondok semmit. Ha szembeszállok vele, akkor az életünk teljesen megváltozik. A fiunk élete megváltozik. Nem tudom, hogyan reagálnék, ha tagadna, vagy véget vetne a házasságunknak, vagy elhagyna és elmenne a szeretőjével. Szeretem őt, olyan szép, stabil életünk van, nem akarom elveszíteni ezt

– idézi a Mirror a megcsalt nőt, aki az internet népétől kért tanácsot, hogy helyes-e, ha hallgat.

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek