Létrehozva: 2021.03.05.

Feltárul a gyönyörök kertje: Íme a női szentély 10 legérzékibb titka

A női orgazmus nem csupán titokzatos, de sokszor kihívás is a férfiaknak. Azonban azoknak, akik ismerik a női intim tájék titkait, könnyű dolguk van, ha a csúcsra akarnak juttatni egy nőt...

Nem csoda, ha a férfiak nehezen igazodnak el a női orgazmus rejtelmeiben, amikor sokszor maguk a nők sincsenek tisztában a saját intim tájékukkal. Felmérések szerint a nők több, mint ötven százaléka nem tudná megmutatni a női szentély részeit egy ábrán; és akkor még a gyönyörkeltésről, érzéki érintésekről nem is beszéltünk. Pedig nem csupán a férfiaknak hasznos tudás, mi mindenre képes a titokzatos testrész, a nőknek is fontos, hiszen ez a csúcsorgazmus kulcsa.

A női orgazmus sokszor nem csak a férfiaknak, a nőknek is rejtély (Fotó: 123 RF)

1. Nem csak annyi, amennyi látszik

Azt szinte mindenki tudja, hol találja a csiklót, és mit kell vele tenni a gyönyör érdekében; de azzal már sokkal kevesebben vannak tisztában, hogy nem csupán annyiból áll ez a pajzán testrész, mint amennyi látszik belőle. A csikló végighúzódik a kisajkak és a nagyajkak alatt, sőt, egy része a hüvelyből is kitapintható.

2. A G-pont nem létezik, de érdemes megtalálni

Az már kiderült, hogy a titokzatos orgazmus-pont, a G-pont valójában nem létezik. A kézzel is tapintható szövetcsomó, ami általában a hüvely elülső falán található meg, nem más, mint a csikló egy része. De attól, hogy nem különálló szerv, még nem szabad elhanyagolni, sőt!

3. A női orgazmus csúcsa az A-pont

Ha már pontok, akkor létezik a hüvelynek egy másik izgalmas területe, ami igencsak mélyen rejtőzik a vaginában. Az A-pont a méhszáj előtt található a hüvelyben, és telis-tele van idegvégződésekkel. A rafináltan megbúvó kéjponthoz olyan szexpózokra van szükség, amikkel a lehető legmélyebb a behatolás; és fergeteges lesz a női orgazmus.

4. Néha számít a méret

Ahogy nincs két egyforma női szentély, úgy nincs két egyforma csikló sem. Sok nő tart attól, hogy ha kisebb, akkor kevésbé van esélye az orgazmusra. Egy kutatás során bebizonyosodott, hogy ez sajnos valóban így van: azoknak a nőknek, akiknek a csikló látható része kisebb az átlagosnál, nehezebb az orgazmus; hiszen behatoláskor a pénisz nem stimulálja. Erre szerencsére van gyógymód: a rutinos férfiak ilyenkor vetik be az ujjaikat, vagy egy apró, hatásos csiklóizgatót.

5. Sokkal nagyobb lehet, mint hinnéd

Ha kellőképpen felizgult egy nő, a vagina alakja és mérete is megváltozik: akár a kétszeresére is nőhet. Ilyenkor a méh és a méhszáj is feljebb vándorol, hogy be tudja fogadni a női test a férfit.

6. Egyáltalán nem árt a túl sok szex

Tévhit, hogy ha túl sokat hódol a gyönyörnek egy nő, akkor kitágul vagy kinyúlik a hüvelye, ezt már a tudomány többször megcáfolta. Bár tágul és hosszában is megnő szex közben, utána pontosan akkora lesz, mint előtte volt.

7. A csiklónak csak egy szerepe van

Ez az egyetlen olyan testrész, aminek a világon semmi funkciója nincsen, csak az, hogy létrejöjjön a női orgazmus – és emiatt sokszor hozta már zavarba a kutatókat, akik közül néhányan a mai napig keresik, mi célja lehet még a titokzatos testrésznek.

8. Ejakulációval is járhat a női orgazmus

Minden férfi vágyik rá, hogy életében legalább egyszer megtapasztalja, milyen a spriccelős orgazmus. Bár akadnak, akik szerint nem is létezik, a távozó folyadék mindössze vizelet, ez valójában nem így van. Ilyenkor a húgyvezetékben lévő mirigyekből világos folyadék lövell ki, a nő pedig csúcsgyönyört él át.

9. A csikló majdnem olyan, mint a pénisz

Magzati korban ugyanazokból a szövetekből alakul ki, mint a férfiasság; viszont kétszer annyi idegvégződés található rajta, mint a péniszen. Így nem csoda, hogy a női orgazmus összehasonlíthatatlanul intenzívebb, mint a férfi.

10. Mégis mennyi a sorozatorgazmus?

Rengeteg nő képes egymás után kétszer átélni a gyönyört, és sokan vannak, akik ennél többre is képesek. Felmérések szerint legfeljebb ötször lehet része egy nőnek orgazmusban gyors egymásutánban; de azért vannak, akiknek sikerült már ennél több…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kőgazdag Aurél 20 éves lett: Nyomasztja a családalapítás

ripost.hu

Már tisztán látszik, gigantikus aszteroida száguld a Föld felé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!