ÉLETMÓDI

A behatolás művészete: Eszméletlen gyönyört okoz a nőnek ez az 5 nagyon intenzív szexpóz

A mély behatolás eszméletlen orgazmust okoz a szebbik nem tagjainak. Ennek a nyitja pedig a kellőképpen rafinált szexpóz: hiszen a célkeresztben a G-pont van.
  • Szerző:

Imádják a nők az érzést, amikor a párjuk végre beléjük hatol, és kiteljesedik a vágy. Az igazán mély behatolás nem csupán a G-pontot, de a titokzatos A-pontot is eléri. Utóbbi egészen hátul, a méhszáj közelében található a vaginában, és azok a nők, akik már tapasztalták az A-orgazmust, eszméletlen élménynek írják le. Ezekkel a szexpózokkal mindkét pontot izgatja a pénisz, és a nő élete legjobb szexélményeként fog visszaemlékezni az aktusra…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

1. A ringatózó hajó

Fotó: 123RF

Pikáns és különleges ez a póz: a férfi és a nő egymással szembefordul, összekulcsolják a lábaikat, és közben megtörténik a behatolás is. Különleges szögből izgatja a G-pontot a pénisz, és a nő azt is imádja, hogy aktus közben a partnere szemébe nézhet.

2. A sikamlós csúszda

Fotó: 123RF

Ehhez a pozitúrához kell némi erőnlét, de a végeredmény miatt megéri: ilyen csúcsgyönyört ritkán lát a férfiember! Nem csupán a behatolás eszméletlen intenzív, de a férfi keze hozzáfér a csiklóhoz is, így dupla lehet az élvezet.

3. A lótuszvirág

Fotó: 123RF

A nő súlyának nagy része a férfi ölében pihen, így a pénisz olyan mélységeket ér el, amit más pózban ritkán. Ráadásul a nőket izgatja, ha szeretkezés közben szorosan a férfihoz simulhatnak.

4. A fordított nyereg

Fotó: 123RF

Hasonlít a lovaglópózhoz, bár tény, hogy az oldalt guggoló nő érzékeit sokkal intenzívebben ébreszti fel. Nem csupán mély a póz, de a behatolás furcsa szöge miatt eszméletlen izgató is.

5. Az ülő labda

Fotó: 123RF

Itt nem csupán a behatolás okozza a csúcsgyönyört: a pénisz aktus közben a csiklót is a végletekig izgatja.

És ezeket olvastad már?