KOMPOST

Szexre és orgazmusra vágyott a lelkésznő: most meztelen képeivel keres milliókat +18-as képek

Kilépett az egyházból az a lelkésznő, aki szexképeket akart készíteni.
  • Szerző: Ripost

Szexre és orgazmusra vágyott a lelkésznő, ezért kilépett az egyházból. Most abból keres milliókat, hogy meztelen fotóit árulja az interneten, és mint mondja: szerinte erre a munkára született.

A most 36 éves Nikole Mitchell vallásos családban nőtt fel az amerikai Ohióban, és amikor egyetemre jelentkezett, még vallásosabb nézeteket kezdett vallani.

Bevallása szerint 2001 és 2007 között még csak nem csókolózott senkivel, és minden ajánlatot elutasított, mondván „Isten az ő barátja”.

Miután elvégezte az egyetemet, belépett egy papnevelő intézetbe. 2009-ben már nyitottabb volt a férfiak felé, megismerte későbbi férjét, szült három gyermeket, de később elvált. Nikole közben csatlakozott a helyi evangélikus egyházhoz, és lelkésznek állt. Később azonban rájött: szexre és orgazmusra vágyik. 2017-ben ezért kilépett az egyházból.

A gyönyörű nőt ezután megkereste egy fotós, nem vállalna-e fotózást az egyik könyvébe, amire azonnal rábólintott. Ezután látta meg a lehetőséget, hogy pucér képeivel pénzt is tud keresni, és felregisztrált a felnőtteknek létrehozott OnlyFans nevű oldalra, ahol a férfiak fizetnek neki az erotikus tartalomért. Nem is keveset, havonta 100 ezer dollárt (31 millió Ft) keres, és imádja az új munkáját – írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?