ÉLETMÓDI

Így találd meg a G-pontot a csúcsorgazmusért

A nő odáig lesz a boldogságtól...
címkék:
  • Szerző: THE_D

A G-pont megtalálása sok helyzetben okozhat fejtörést, és teljesen természetes, hogy olykor hosszas kísérletezgetés előzi meg a sikert. Megéri azonban a befektetett energia, hiszen olyan élményt nyújthatsz a nőnek, amelyet biztosan nem felejt el. Bár minden nő más és más, akad néhány praktika, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod, hiszen igen komoly eséllyel érhetsz célba velük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123 RF

Hátulról

A legjobb pozíciók egyike ez – ha nem a legtökéletesebb. Egyszerre adja meg a szenvedélyt, az őserőt és a G-pont elérését. Ahhoz, hogy igazán profi legyél, érdemes lassabb, mélyebb mozdulatokkal kísérletezned, és odafigyelned arra, hogy mire hogyan reagál a partnered. Ez a póz persze totálisan csábít a hevesebb tempóra, mégis hasznos, ha inkább centiről-centire haladsz az első egy-két percben.

Tenyérrel

Általában a misszionárius póz ritkán merül fel, ha a G-pontra gondolunk. Pedig ez a pozíció kiváló lehetőséget kínál, ha a tenyeredet is beveted. A hüvelyi orgazmus lényegében annak köszönhető, hogy a csikló a nő testének belsejében is folytatódik, a tökéletes pontot pedig a hüvely elülső falán tudod megtalálni. Ha kézfejed a partner alhasára helyezed, és lágyan nyomni kezded, mialatt mozogsz benne, akkor a hüvelyfal egyszerre két irányból is stimulálást kap, így pedig eszméletlen élményben lesz része a nőnek! Arról már nem is beszélve, hogy még az arcát és a testét is láthatod közben...

Fotó: 123rf

Ujjaddal

Ha az aktus közben nem jártok sikerrel, akkor vesd be ujjad, és próbáld meg így megtalálni a csúcsorgazmus területét. A legjobb, ha viszonylag lassú tempóban, de határozott mozdulatokkal kényezteted a nőt, tenyeredet felfelé fordítod, felső ujjperced pedig behajlítod. Úgy mozgasd az ujjad, mintha magadhoz csalogatnád a nőt, és ezzel észbontó élményt fogsz nyújtani neki.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?