Ezeket a rafinált jeleket küldik a nők, ha őrülten kívánnak egy férfit

Akármilyen rutinos csábító egy férfi, mindig ott a kérdés a levegőben: vajon tényleg bejön-e a nőnek? Ez ugyanis nem mindig egyértelmű, a nők gyakran titokzatosak...

A szebbik nem tagjai sokszor annyira visszafogott jeleket küldenek, hogy ember legyen a talpán, aki észreveszi őket. De ha erős a vágy, annak nagyon egyértelmű jelei vannak; és ezeknek sokszor maguk a nők sincsenek tudatában. Szemfüles férfi azonban észreveszi, ha vágyódik rá egy nő; mutatjuk, miből.

Fotó: Pixabay.com

1. Kicsit kínosak a beszélgetések

A szó jó értelmében: sok a hallgatás, a mély lélegzetvétel, tapintani lehet a feszültséget a levegőben, és bármi is a téma, valahogy úgy tűnik, a nő valami egészen máson gondolkodik. Sőt, sokszor alaposan belezavarodik a mondanivalójába.

2. Sokat mosolyog és nevet

A mosoly természetes reakció, ha valaki közelében jól érzi magát az ember; és ugyanez igaz a nevetésre is. Ha egy férfi könnyen megnevettet egy nőt, akkor ott jó eséllyel van valami. Sőt, sokszor az apró, kicsit ideges nevetések is árulkodók.

3. Mindenki más észreveszi

Van, hogy a férfiember csak akkor kapcsol, amikor a barátok, kollégák közlik, hogy úgy látják, odáig van érte a nő. Ha a férfi is erősen vonzódik, idegességében nem veszi észre olyan könnyen ezeket a jeleket, mint a kívülállók.

4. Keresi a szemkontaktust

Nem véletlen néznek sokat egymás szemébe a párok: szakértők szerint a beszélgetések során rengeteg információt adnak át így egymásnak az emberek. Ha erős az erotikus vágy egy nőben, sokkal hosszabban néz a férfi szemébe, mint egy alkalmi beszélgetőpartnerébe.

5. Tetszik neki a férfi illata

Ha egy nő szóvá teszi egy pasinak, hogy jó illata van, akkor szinte biztos, hogy bejön neki a fickó. A szagokhoz ugyanis ősidők óta vonzódnak az emberek is; tudat alatt a nőknek első körben a férfi illata válik vonzóvá.

6. Közelebb áll, mint egy idegenhez

A személyes térbe általában csak családtagokat, közeli barátokat, és a szerelmüket engedik be az emberek. Ha beszélgetésnél ezen a távolságon belül áll a nő, az azt mutatja, hogy tudat alatt szeretné, ha a férfival szorosabb lenne a kapcsolata.

7. Rengeteg a véletlen érintés

Sokszor észre se veszik a nők, hogy ha tetszik nekik egy férfi, akkor beszélgetés közben önkéntelenül is a karjára, vállára teszik a kezüket, séta közben nekiütköznek, egyszóval keresik az alkalmat, hogy megérinthessék. Ez biztos jele, hogy többet szeretnének barátságnál…

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!