ÉLETMÓDI

Forrjon újra a szenvedély! Flörtölj a pasiddal!

Csak azért, mert együtt éltek, még nem kell lemondanotok a flörtölés édes izgalmáról. Titkos légyott, lopott csók, és minden ami belefér... Hidd el, megéri egy kis tüzet vinni a hétköznapokba!

Megszokás, unalom, rutinos hétköznapok? Nagyon könnyű belecsúszni. Ne hagyd, hogy veletek is ez történjen! Néhány egyszerű trükkel könnyedén felkorbácsolhatod a szenvedélyt és a vágyat. Mindenki változik, fedezzétek fel újra egymást!

Szeresd, amit ismersz és élvezd az ismeretlent! A technika tanulható, szeressetek újra egymásba!

Hagyj szerelmes üzeneteket a fürdőszoba tükrén

Az üzenet bátran legyen édes és csöpögős. A tükör bármit elbír. Egy „szeretlek”, egy „csodás volt a tegnap éjjel” vagy egy „alig várom, hogy este hazaérj” kell ide! Az ébredés utáni pillanatok, komoly nyomokat hagynak a memóriában. Ha megpillantja a szerelmes szavaid, valószínűleg egész nap ez fog a fejében kattogni.

Lopj egy csókot a piros lámpánál

Egy ajándék csók, sosem jöhet rosszkor. A helyzet váratlansága olyan pikánssá teszi a pillanatot, hogy tényleg gimis kisdiáknak fogja érezni magát a párod.

Kreáljatok egy titkos kódot, jelszót, mondatot

Ha bármelyikőtök hancúrozós hangulatba kerül, csak el kell sütnie. Lehet ez egy mindenki más számára érthetetlen szó, de ti mégis pontosan tudni fogjátok, miről van szó. A legegyszerűbb mondatok a legnyerőbbek, mint például: „esedékes lenne egy nagymosás”. Ha épp lehetetlen, hogy egymásnak essetek, attól még jó tudni, hogy mi is jár a másik fejében.

Csak a szemed csillanjon

Unalmas tévézős este? Megint a laptopját bámulja órák óta? Ne szólj egy szót se, csak állj fel és sétálj el előtte.

Nézz rá a legkacérabb tekinteteddel. Majd szó nélkül sétálj ki!

Legyél biztos benne, hogy látta, ahogy ránéztél! Tuti, hogy pillanatok alatt a nyomodban lesz és meg sem álltok a hálószobáig.

Játssz vele, amikor nem illik

Egy kedélyes baráti vacsora pont erre való. Jöhet az izgató láb-sztori. Elképesztő érzés. Senki nem tudja mi jár a fejetekben és mi folyik az asztal alatt. Fokozd azzal, hogy még véletlenül sem próbálsz vele beszélgetni, sőt, inkább kerüld a szóbeli kontaktust. Õrületbe kergeted majd vele, hidd el!

Szavak, szavak, szavak! Írj le mindent!

Amikor épp nincs otthon, áraszd el a lakást mindenféle ki nem mondott gondolattal. Bármi eszedbe jut, írd le egy cetlire. Hagyd szét lazán, a lakás legkülönfélébb pontjain. Ne figyelj a megfogalmazásra, pontosan úgy vesd papírra őket, ahogy akkor mondanád, ha előtted állna. Keverd a bensőséges és az extra szexis üzeneteket, pont ahogy a gondolataid cikáznak. Bízz magadban, nem fogsz mellélőni vele! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?