ÉLETMÓDI

9 kifinomult taktika: Így tudatják a nők a férfival, hogy őrülten vágynak rá

A legtöbb nő nem szeret kezdeményezni, megvárja, hogy a férfi lépjen. Ám ez nem jelenti azt, hogy apró jelekkel ne bátorítanák őket arra, hogy ez valóban megtörténjen.
címkék:
  • Szerző:

A nők sokkal jobban szeretnek chatelni, mint a férfiak, főleg az ismerkedési szakaszban: ugyanis írásban, a monitor mögött sokkal bátrabbak lehetnek, mint szemtől-szemben. Azok a férfiak, akik ismerik a virtuális női praktikákat, sokkal jobb eséllyel indulnak a társkeresésben: ugyanis a nők burkolt, de egyértelmű jeleket adnak, hogy szeretnének szorosabb viszonyba kerülni a kiszemeltjükkel. Lássuk ezeket!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

1. Ő ír elsőnek

Még azok a nők is simán ráírnak férfiakra, akik egyébként élőben nem lépnének oda beszélgetést kezdeményezni. Tehát, ha a nő beszélgetést kezdeményez, az határozott jelzés, hogy szeretné jobban megismerni a kiszemelt férfit.

2. Kérdez, kérdez és kérdez

Ha tetszik nekik egy férfi, a lehető legtöbbet meg akarják tudni róla, és az életéről, a szenvedélyeiről, mindenről kifaggatják. És persze szeretik, ha a férfi is hasonló érdeklődést mutat őirántuk…

3. Viccelődik

Játékos üzeneteket küld, rengeteg emotikont használ… mind mind annak a jele, hogy flörtölni szeretne. Érdemes belemenni a játékba!

4. Végtelen hosszú válaszokat küld

A nők hajlamosak hosszabban írni, mint a férfiak; no de nem akárkinek! Ha alaposan megválaszol egy kérdést, és sokat mesél magáról, az igencsak jó jel.

5. Rendszeresen visszaír

Nem mindig van ideje chatelni az embernek, de ha a nő akar valamit a férfitól, egy-egy rövid üzenetre mindig van gondja, és figyel, hogy ne hagyja válasz nélkül a férfit. Persze, nem mindig azonnal, de ha mindig válaszol, akkor fenn akarja tartani a beszélgetést.

6. Fotókat küld

Ha képeket mutat saját magáról, a lakásáról, a háziállatairól, az azt mutatja, hogy szeretné bevonni a férfit az életébe, és minél többet megmutatni magáról.

7. Átveszi a férfi humorát

Ha néhány beszélgetés után elkezd hasonló vicceket elsütni, mint a pasi, holott nem ez a stílusa – akkor nagyon is bejön neki a másik.

8. Trükkös kérdéseket tesz fel

Ha ártatlannak tűnő kérdéseket tesz fel arról, mi lesz a férfi hétvégi programja, akkor szinte biztos, hogy arra kíváncsi, egy találka beleférne-e.

9. Pikáns célozgatásokat küld

Bizony, írásban a nők hamarabb felbátorodnak; persze nem a beszélgetés kezdetén, hanem amikor már biztosak benne, hogy meg akarják kaparintani a férfit. A kétértelmű, szexuális utalgatások egyértelműen jelzik, hogy szeretné, ha közelebb lennének egymáshoz…

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?