ÉLETMÓDI

Beszéled a flört nyelvét? Szavak nélkül is hódíthatsz!

Szeretnél meghódítani valakit még a köszönés előtt? Ha mestere vagy a flörtnek, lehetséges! Felejtsd el a szavakat, a testbeszéd mindennél többet ér. Mutatjuk a legtutibb tippeket, melyeket már ma este bevethetsz!
  • Szerző: Z.B.

A non-verbális kommunikáció legalább olyan fontos, mint a tényleges szavak. Sőt, lehet, hogy fontosabb, pláne, ha hódításról van szó. Nézzük az alapokat!

1. Közelíts a testeddel!

Az érdeklődés legfontosabb és legfélreérthetetlenebb jele, ha társalgás közben a testeddel a partner felé fordulsz. Szinte birtokolni akarod. A pasik a szék karfájára teszik a kezüket, mintha ölelnének, vagy a pultra. Ezzel szemben a nők megérintik a férfiak vállát vagy a kezüket. Mindketten mélyen egymás szemébe néznek, és isszák a szavakat.

2. Ne zárkózz be!

Ha hátradőlsz és keresztbe teszed a kezed, azzal bezárkózol, és azt sugárzod, ne közelíts, nem vagyok rád kíváncsi.

3. Mosolyogj!

A mosoly minden ember számára vonzó. De figyelj arra, hogy ne vigyorogj végig, és erőltetetten, mint egy pszichopata. Légy természetes!

4. Érintsd meg az arcát!

Ha már belelendültetek a beszélgetésbe, valamilyen indokkal érintsd meg az arcát. Így egy szempillantás alatt kialakulhat a vonzalom és a kötődés. Ha kajáltok,

mondd, hogy egy kis morzsa van az arcán, vagy egyszerűen csak azt, hogy megbabonáz a szeme.

5. Kicsit utánozd!

Az ember furcsa lény, és vonzódik a hozzá hasonlóhoz. Utánozd a gesztusait, ahogy tartja a poharat. Ne ess túlzásba, mert akkor könnyen vicces lehetsz!

6. Találd meg a szemeddel!

Ha egy buliban vagytok, nem kell folyamatosan őt bámulnod. Néha találd meg a tekinteteddel, majd pásztázz tovább. Ha már többször összeakadt a tekintet, akkor nagy esély van rá, hogy hamarosan egy ital társaságában beszélgettek majd.

7. Játssz a hajaddal!

Félreérthetetlen üzenet, ha megérinted a nyakad, a füled mögé teszed a tincseidet, vagy csavargatod a hajad.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?