Jól választottál társat? 6 biztos jel, hogy tökéletes a házasságod

Néha egy-egy konfliktus után elbizonytalanodsz, hogy vajon biztosan õ az, akit melléd rendelt az ég? Akkor most figyelj, mert ha a következõ pontok igazak rátok, aggodalomra semmi ok, a kapcsolatotok egyszerûen tökéletes!

Mind a nagy Nagy Õ-t keressük, aztán amikor megtaláljuk, néhány komolyabb súrlódás után hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy talán mégsem ő az igazi...! Pedig milyen jó lenne, ha a balhé tetőfokán bekapcsolna egy vészjelző: nem arról van szó, hogy összeférhetetlen vagytok: teljesen normális, hogy nézetkülönbségeitek vannak, vita nélkül nincs házasság. Ha pedig a következő állítások ismerősen csengenek, ideje megnyugodnod, ugyanis a házasságoddal minden a legnagyobb rendben!

1. Vitatkoztok, de nem személyeskedtek

Veszekedni kell, ez is egy jól működő kapcsolat alapja. Soha nem szabad magadban tartani, ha valami bánt, mert abból semmi jó nem sülhet ki! Ezért, ha olyan a partnered, akivel meg lehet vitatni a problémákat, hatalmas szerencséd van! Csak vigyázzatok, nehogy a vad indulatok hevében átlépjétek a tiszteletlenség határát!

2. A barátaid imádják

A családodon kívül a barátaid tudják a legjobban, hogy mi a jó neked, valójában ki illik hozzád, ezért ha a párod az ő tetszésüket is elnyerte, akkor garantáltan ő a számodra tökéletes választás.

3. Tanultok egymástól

Ha 30 másodperc alatt fel tudtok sorolni három olyan dolgot, amit a másiktól tanultatok, akkor az azt jelenti, hogy odafigyeltek egymásra, és nagy az összhang köztetek.

4. Nem lógtok egymás nyakán

Néha bizony muszáj kiereszteni a gőzt egy-egy csajos/pasis estén. Ilyenkor nyugodt szívvel engedd el a párod, bízz benne! Neked is jól esik majd egy picit békésen tévézni... Ha nem vagytok együtt sülve-főve, legalább nem is fogtok egymásra unni.

5. Jól kezelitek a pénzügyeket

Na igen, a legkényesebb téma! Sok házasságot tönkretesz a pénzkérdés, szóval ha ebben nem tudtok dűlőre jutni, az a kapcsolatotokat is befolyásolja. Viszont, ha intelligens, felnőtt emberek vagytok, akkor ezt is meg tudjátok beszélni. Soha ne felejtsétek el, hogy a pénz nem minden!

6. Együtt fekszetek le aludni

Nem is gondolnád, mekkora a jelentősége annak, ha éjjel együtt bújtok be az ágyba. Ettől ugyanis sokkal intimebb a kapcsolatotok, és valószínűleg egy életritmusban éltek, ami a harmonikus kapcsolat egyik alapja. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!