A legfontosabb tudnivaló, ha az online flörtölés szakértője akarsz lenni

Minden társkeresõn ott vagy, mégis csak az idõdet vesztegeted? Így legyél a netes randizás guruja!

Ha kipróbáltad már az online társkereső alkalmazásokat, akkor pontosan tudod, hogy online flörtölni legalább olyan bonyolult dolog, mint a valódi életben. Amikor letöltesz egy appot, eleinte úgy tűnik, hogy remek szórakozás úgy válogatni az emberek közt, mintha kirakatot nézegetnél, de ha komolyan beleveted magad, akkor a dolog egyre inkább fárasztó és frusztráló lehet. 

A kulcsszó: a következetesség! 

Ha komolyan gondolod a társkeresést - még ha nem is életed párját, csak egy futó, de annál kellemesebb emléket szeretnél begyűjteni -, csináld rendesen! Ha valakivel egymásra írtok, akkor szánj időt a folytatásra! 

Ha mindig csak reagálsz a megkeresésekre, üzenetekre, előbb-utóbb kedvét fogja veszíteni a találatod. Tény, hogy mindannyian elfoglaltak vagyunk, és a napi teendőink listájára nem írjuk fel a tinderezést, pedig igenis kéne! Találj öt percet a buszon, munkába menet, hogy dobj egy kedves sort: a tapasztalatok szerint sokkal gyakrabban jár sikerrel és folyatódik offline is a románc, ha fektetsz bele energiát és naponta egyszer életjelet adsz a kiszemeltednek! 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!