ÉLETMÓDI

2 centivel is rövidülhet a lényeg, ha a férfi rendszeresen ezt teszi

Minden férfi életében előfordulhatnak olyan szakaszok, amikor szinte napi rutinná válik ez a viselkedésforma. De nem szabad annyiban hagyni, vagy legyinteni rá, mert tudományosan bizonyított, hogy csökken a pénisz mérete, ha tartóssá válik ez a helyzet.

Tudományos vizsgálatok sora bizonyítja, hogy a férfiasság centikben kifejezhető mértéke bizony nem állandó és örök érvényű. Kiderült ugyanis, hogy a pénisz mérete csökkenhet, ha nincs aktív használatba véve - az elv ugyanaz, mint megfelelő testedzés híján más izmok esetében. Ez a megrövidülés akár az 1-2 centiméteres hosszt is elérheti, amennyiben az erekciómentes időszak tartóssá válik.

A témában jártas szakértők szerint a megfelelő oxigénellátottság kulcsfontosságú a pénisz egészségének fenntartásához. Ha nincs erekció, azaz nem telítődnek a pénisz barlangos testei illetve sűrű érhálózatának erei vérrel, akkor a hímvessző nem jut elegendő friss oxigénhez - és ez sajnos kihatással van a kötőszöveti rendszerre.

Szerencsére a kutatók már közel járnak a megoldáshoz: jelenleg egy olyan készülék fejlesztésén dolgoznak, amely szexmentes időszakokban a véráram serkentése révén növeli a kötőszöveti állomány térfogatát. Így a jövőben szex hiánya esetén sem kellene attól tartani, hogy csorbát szenved a hímtag.

Addig is léteznek más praktikák a karbantartásra:

1. A magas D-vitamin diéta segít fenntartani az erekciót.

2. Kegel gyakorlatok férfiaknak - feszesíti a húgycső és végbél körüli záróizmokat.

3. Taoista intim gyakorlatok - segít az intim-izomterületek tudatos irányításának, használatának elsajátításában.

Forrás: www.telemundo.com

És ezeket olvastad már?